Margriet Winter FairDe feestdagen beginnen al in november op Margriet Winter Fair!

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige decembersfeer? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair.


Daar is dat feestje

Je maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers. Dit jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland van 17 t/m 23 november in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Margriet Winter Fair

Margriet WinterfairMargriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen, workshops volgen en ideeën opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. We pakken uit met de laatste mode en beauty-trends, spetterende liveshows en de lekkerste gerechten om te proeven.


Margriet Winter Fair Vroeg kerstcadeautje van Margriet

Profiteer van deze aanbieding en bestel nu kaarten met € 4 korting!


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Margriet Winter Fair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

 

Margriet WinterfairMargriet Winter Fair is dé plek om in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen, workshops volgen en ideeën opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.
Kom naar Margriet Winter Fair, waar de feestdagen al beginnen in november
Laat je betoveren op het leukste overdekte winterfeest van Nederland! Snuffel rond bij de kraampjes, in de shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek de laatste mode en beauty-trends en stel je ideale kerstmenu samen. Geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers. Volg inspirerende workshops en doe ideeën op om je huis in feestsfeer te brengen.


Margriet Winter Fair is:


Margriet Winter Fair Mode & Beauty
Artiesten & Schrijvers
Kerst & Sfeer
Culinair & Lekker
Shoppen & Inspiratie
Je komt toch ook?
Bestel snel kaartjes en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak!

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 november 2017 in  Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.


Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 88 gasten en geen leden online