Puurfair17 september Westergasfabriek Amsterdam

Zondag 17 september 2017 vindt een uniek landelijk duurzaamheidsevent plaats voor jong en oud. Met beurs, lezingen en workshops op het groene terrein van de Westergasfabriek.

Kom ideeën opdoen hoe je van het gas af kunt, eerlijke kleding shoppen, lekker vegetarisch eten, een e-bike of car2go testen, leemstucen en nog veel meer. Ook voor kids is er van alles te doen, groen en verantwoord.

 

PuurFair gaat samen met Genoeg

Het evenement wordt georganiseerd door PuurFair, de beurs voor duurzame oplossingen, en tijdschrift Genoeg, dat haar 25 jarig bestaan viert. Heleen van der Sanden, hoofdredacteur: ”Wij hebben allerlei interessante sprekers die echt aanzetten tot een duurzame levensstijl. De beurs PuurFair geeft dit met alle duurzame producten verder handen en voeten.”

Puurfair

PuurfairLezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

 

Luister naar Babette Porcelein, Bea Johnson of Christian Felber over leven zonder afval of een nieuwe economie. Ook op PuurFair zijn zeepkistlezingen van standhouders en workshops. Tjitske Ypma van PuurFair: "Het is echt heel inspirerend om ondernemers te horen over hun keuzes en de kansen die ze zien. Zoals Loop.alife die 100 % gerecyclede truien maakt of Ecotec over het waarom van natuurlijke verf."

 

 

 

puur fair

Kids plein

Puur FairKids spullen en spelen op het kids plein. Zo kunnen kinderen aan de slag met leem, karton en houten speelgoed, of blije bijen ballen maken. Er is een wedstrijd slow biking, een VegExperience waarin je je een industriedier waant, en de eerste groene kraamglossy van Nederland wordt gepresenteerd. Verder thema's wonen, energie, mobiliteit, lifestyle, voeding en vrijetijd.

Initiatiefnemer Tjitske Ypma: "Op PuurFair ontdek je dat groen bezig zijn heel leuk kan zijn, voor jong en oud. Je kunt bij ons pelend leren hoe een groenere wereld eruit kan zien, in een inspirerende groene omgeving." Entree vanaf 5 euro. www.puur-fair.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 66 gasten en geen leden online