Spirit of Winter 2017Welkom op de 10e Spirit of Winter, de betoverende buitenfair op Paleis Het Loo!

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo! De 10e editie van Spirit of Winter maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar.
Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’ start op Spirit of Winter!

Geniet op eén van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar onze chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt!
Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van onze standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid.

Spirit of Winter 2017

Spirit of Winter 2017Tijdens de Spirit of Winter heb je met jouw entreebewijs voor het evenement ook toegang tot Paleis het Loo en haar tuinen. Boek je kaarten online met korting op www.spiritofwinter.nl

Beleef ook Spirit of Winter by Night op vrijdag 17- en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur. Paleis gesloten. Kijk voor het programma, de deelnemers en meer informatie op www.spiritofwinter.nl

Gratis kaarten!

Spirit of Winter 2017Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten van de Spirit of Winter.
De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten.
Kerst hartje zomer? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Spirit of Winter 2017

Data & openingstijden Spirit of Winter:

Spirit of Winter 2017Woensdag 15 november t/m zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur.
Spirit of Winter ‘by Night’: vrijdag 17 en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur (dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn ‘s avonds ook geldig, paleis vanaf 17.00 uur gesloten).

Paleis Het Loo: Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn; Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg
Routebeschrijving: A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen
Navigatieadvies: Apeldoorn (7313 AA)
Informatie: +31 (0)55 579 00 70

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 43 gasten en geen leden online