Karpers en RoofvissenKarper- en roofvissers treffen elkaar op de Hengelsport- en Botenbeurs

De Hengelsport- en Botenbeurs reserveert met Carpsquare opnieuw een flink deel van de beursvloer van de Jaarbeurs-hallen voor het karpervissen in al haar facetten. Ook de liefhebbers van het vissen op roofvis komen op de Hengelsport- en Botenbeurs volledig aan hun trekken.

De nieuwste materialen, uitleg over vistechnieken, een keur aan reisbestemmingen, interessante presentaties, als roofvisser en karpervisser moet je 1, 2 of 3 december gewoon een bezoek brengen aan deze beurs. Hieronder vind je een klein gedeelte van het beschikbare nieuws.

 

CG Baits

Wil jij nu al kennis maken met de nieuwe boilie voor komend jaar van CG Baits? Een boilie op basis van tunameel en indian spices, een geëxtraheerde basismix, yeast, gemalen zaden, tuna olie, liquid tuna, betaine hcl, boterzuur, indian spicy flavour en lmps sweetner. Met zijn in eerste instantie zoete smaak, volgt er een explosie van smaakstoffen met een pittig karakter. Website: www.cgbaits.nl.

Karpers en Roofvissen

Leonard Sports

Uiteraard neemt Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeeld handvat van natuurkurk. De hele serie heeft een mooie parabolische actie en tijdens de dril buigt de hengel door tot in de handgreep. De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank gemaakt van high-performance carbon uit Japan. Dit carbon geeft de blank een enorme herstelcapaciteit waardoor er eenvoudig verre en precieze worpen mogelijk zijn. Website: www.leonardsports.nl.

Fox

Karpers en roofvissenFox heeft dit jaar een aantal ‘eye catchers’ als het gaat om karpermaterialen. Fox zal onder andere de gloednieuwe RX+ beetmelders meebrengen naar de beurs, deze beetmelders zijn zonder twijfel het neusje van de zalm als het gaat om beetindicatie. Natuurlijk geven de consultants van Fox uitgebreid uitleg over de functies van de RX+ sets. Website: www.foxint.com.

 

Fox Rage

De roofvisser kan zijn ogen uitkijken bij de stand van Fox Rage! Het volledige team van Fox Rage zal klaar staan om uitleg en demonstraties te geven over de nieuwste materialen. Natuurlijk is ook dit jaar de waterbak weer aanwezig om al het kunstaas in te demonstreren. Een van de toppers voor het nieuwe jaar is de Slick Shad, een top aasje voor de snoekbaarzen. Website: www.foxrage.com.

Karpers en roofvissen

Wat nog meer?

Uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs. Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017
Bestelt u uw ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaar je maar liefst 3 euro én je maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN). Daarnaast kun je online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport en Visbotenbeurs 2016Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes Redactie VoorPlussers

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:

Karpers en roofvissenWaar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 50% korting.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• 18.000 bezoekers
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
impressiefilmpje beurs 2016

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 54 gasten en geen leden online