Bezpokers Lentiade 2018Shoppen op Nederlands grootste voorjaarsfair bij 150 lifestyle deelnemers, genieten bij kleurrijke foodtrucks én het Nederlands Kampioenschap Highland Games beleven: dat kan tijdens de voorjaarsfair Lentiade op 14 & 15 april op de Pettelaarse Schans in Den Bosch!

Leve de Lente


Geniet van de lente tijdens Nederlands grootste voorjaarsfair op de Pettelaarse Schans in Den Bosch; Het stervormig, vestingeiland is een waar verborgen paradijs aan de rand van één van de beste shoppingsteden van Nederland, direct gelegen aan de A2.
In de ontluikende natuur is het heerlijk struinen en shoppen bij deelnemers met van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, gadgets, fashion, design, brocante, mode-, woon- en tuinaccessoires. Even bijkomen met wat lekkers? Ook daaraan is gedacht, want de Lentiade is ook het culinaire feest van de Lente. U bestelt hier ambachtelijk gemaakt streetfood uit alle windstreken bij een brede selectie kleurrijke foodtrucks.

Doedelzakken op de Lentiade


Lentiade... ook voor kinderen


Lamas op de LentiadeDe Lentiade is bij uitstek een evenement voor het hele gezin. Er zijn tal van kinderactiviteiten, zoals de kinder Highland Games, de beestenbus van Ouwehands Dierenpark, broodjes bakken, knutselen en schminken. Daarnaast toveren kinderen reuze zeepbellen en wordt er vier keer per dag een indrukkwekkende roofvogel demonstratie gegeven.
Nederlands Kampioenschap
Tijdens de Lentiade vinden voor de tweede keer de Nederlands Kampioenschappen Highland Games voor professionals én kinderen plaats o.l.v. Wout Zijlstra, zelf diverse malen (inter-) nationaal kampioen en tevens organisator van Sterkste Man wedstrijden. Na de ceremoniële opening meten 20 professionals - breedgeschouderde mannen in traditionele kilt - de krachten met steenstoten, gewicht vérslingeren, hamerslingeren, paalwerpen en gewicht hoog gooien. Voor de kinderen staat spel en vermaak voorop bij ongevaarlijke onderdelen als whiskyvat rollen, boomstam slepen, hoog gooien, kogelstoten en het maken van een Schotse puzzel.
“Lentiade voor het hele gezin. Kom shoppen, ontdekken en Beleven!”

Vrijkaarten voor de Lentiade

Planten op de fair “Hof & Huis” Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Lentiade. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

De reguliere entree voor volwassenen bedraagt € 12,50- Er zijn entreekaarten met 45% korting verkrijgbaar in de voorverkoop. Kinderen tot 13 jaar bezoeken de Lentiade gratis op 14 en 15 april tussen 10:00 - 17:00 uur. Parkeren voor auto en fiets is eveneens gratis. Actueel programma en voorverkoop: www.lentiade.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 140 gasten en geen leden online