antieke klok op VerzamalelaarsjaarbeursKleding met de geur van vervlogen tijden. Vintage stoeltjes die een nostalgisch gevoel oproepen. Opbergblikken van merken van weleer. Complete serviezen uit het begin van de vorige eeuw, antiek glaswerk, ouderwets horecabestek, broches en pins, speelgoed van hout of blik, bijous uit de jaren vijftig,zestig, zeventig...

Kom in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april (weer) naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Want dit is dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands wannahaves.

Vijf hallen | 1.735 kraamhouders De ruim 2.700 m2 met honderdduizenden voorwerpen is overzichtelijk ingedeeld op thema speelgoed, glas, aardewerk, postzegels en munten, ansichtkaarten en ‘platte zaken’, archeologie, curiosa en vintage. Er is een gedeelte met van alles uit de fifties én een segment met design, curiosa en vintage. En op vrijwel elk gebied zijn aanbieders uit binnen- en buitenland.

Glazen vazen verzamelaarsjaarbeurs

Snuffelen, speuren en scoren Je komt natuurlijk naar de VerzamelaarsJaarbeurs voor de ‘ultimum score’. Dat ene item, dat je verzameling compleet maakt. Maar de VerzamelaarsJaarsbeurs is veel meer. Het is een fantastische plek om je collegacollectors te ontmoeten. Je hebt alle tijd om met elkaar af te spreken op één van de terrassen. Waar je -onder het genot van een kop koffie- elkaar kunt aftroeven met de nieuwste aanwinsten. En waar je tips en ideeën kunt uitwisselen.

Mega Platen & CD Beurs Vind je YouTube en streamen iets noodzakelijks, iets wat hoort bij deze tijd? Maar je eigenlijk veel meer de een lichte tik van een veel gedraaide elpee? Of wil je juist dat ene meesterwerk nu eindelijk ook als CD in je collectie? Loop dan door naar de Mega Platen & CD Beurs. Ook nu in april weer een vast onderdeel. Dit walhalla voor liefhebbers van popmuziek biedt een gigantisch aanbod singles, elpees, cd’s, dvd’s én bijpassende merchandise.

Algemene informatie en voorverkoop

Wat: VerzamelaarsJaarbeurs | Mega Platen & CD Beurs
Data: zaterdag 14 april 9.00 – 17.00 uur zondag 15 april 10.00 – 17.00 uur
Prijzen tickets: online voorverkoop € 12,50 via verzamelaarsjaarbeurs.nl/Tickets Aan de kassa € 14,- Kinderen tot en met 10 jaar gratis
Ga voor meer informatie naar: verzamelaarsjaarbeurs.nl

Meet en Greet de Star Wars Cast & Crew Gaming Plaza

Ben jij een die hardcore fan van Star Wars? Ken je alle eigenaardigheden van ieder personage? Of ben je juist helemaal idolaat van special make-up artists?

Kom dan zaterdag 14 april je hart ophalen tijdens de Star Wars Meet & Greet. Je ontmoet een groot aantal acteurs en andere medewerkers. Zo is er een reünie van de Imperial Officers Trevor Butterfield, Alan Flyng en Michael Culver. De hoofdgast is Julian Glover.Hij is bekend als General Veers in Star Wars, Walter Donovan in Indiana Jones, de Bond villain Kristatos in For Your Eyes Only en nog veel meer! Ook komt Quentin Pierre (Boba Fett, Emperor’s Royal Guard & Bespin Guard), Darrel Brook, Russell Brook, Dave Church, John Cannon, Richard Padburry, Terry Francis, Julie Sharp & Mike Edmonds.

Home Computer Museum neemt je mee in de geschiedenis van de spelcomputers.
Want wat speelde ze op de oervader van de spelcomputer? Zo’n exemplaar die je aansloot op je televisie?. En dan geen HD-tv, maar zo’n ouderwetse buizenkast. PONG! En als we Atari 2600 zeggen. Slaat je hart dan over? Of ben je van de generatie Nintendo? Het maakt niet uit. Kom live nostalgische gamen op Gaming Plaza.

gkaswerk op verzamelaarsjaarbeurs

snuffelende vrouw op de verzamelaarsjaarbeursDroppige 500 Een aantal leden van de Fiat Club rijden hun trots naar Utrecht. In hal 11 vind je een greep uit de geschiedenis van deze Italiaanse autofabrikant. Natuurlijk de 500. Maar ook misschien ook wel de 124 Spider of de beeldschone Topolino? Herinner je je nog de Panda, waarin je iedereen uitlacht? Hoe kijk jij naar de Multipla? En dan denk je ineens weer aan die vergissing... de Fiat Croma. Kortom het wordt één grote verrassing!

Hoogwaardige collecties op Museumplein

Zo’n twintig bevlogen verzamelaars presenteren een deel van hun collectie. Zo is daar Gertjan Veldman van Ballonmuseum Borne.
Hij is de trotse bezitter van de Dutch Collectors Award. Astrid van der Zwaag brengt haar speeldozen en bromtollen mee. Dan Rosculet heeft een fantastische verzameling scheerspullen en Rienk Monsma heeft iets met schrijfmachines. Maar, heb je je weleens een collectie sprinklerkoppen bij elkaar gezien? Dit allemaal zie je in hal 7 van de VerzamelaarsJaarbeurs.

Uniek bierviltje

Het Mobiel Grafisch Museum toont een aantal historische drukpersen en oud bijbehorend gereedschap.

Eén drukpers moet zelfs vol aan de bak. Want op de VerzamelaarsJaarbeurs kun je een setje bierviltjes met je eigen naam laten maken. En dan niet digitaal geprint maar ouderwets gedrukt!

Wat is het waard

hal met kramen VerzamelaarsjaarbeursHeb jij -denk je- iets heel bijzonders gescoord? Wil je nu eindelijk weten of die oude pop van oma echt iets waard is? Heb je een stapel oude kinderboeken? Een gedateerd servies of een vintage lamp?
Kom langs bij Catawiki. Zij regelen een aantal taxateurs. Experts die ter plekke aan jouw kostbaarheden een waarde in euro’s hangen.

 


Mega platen en cd beursActie van VoorPlussers voor gratis vrijkaarten!

Als u een leuk artikel schrijft over uw verzamel hobby (vergezeld van meerdere foto's) dan maakt u kans op twee gratis toegangsbewijzen voor de VerzamelaarsJaarbeurs. U dient dan dit artikel aan ons op te sturen en wij zullen dat dit artikel op deze site plaatsen. Onder de inzenders zullen wij meerdere personen belonen met twee vrijkaarten. Rechts boven in staat Contact, hiermede kunt u contact met ons opnemen, wij zullen dan verder aan u doorgeven wat u moet doen. Veel succes! Redactie VoorPlussers

Zie ook onze andere artikelen over gezelligeDagtripsen leukeEvenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 30 gasten en geen leden online