MOTORbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de grootste motorbeurs ooit De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn in volle gang. Met een jubileumeditie in het vooruitzicht – MOTORbeurs Utrecht wordt voor het 35e jaar in Utrecht georganiseerd – belooft het een ongekend spektakel te worden. MOTORbeurs Utrecht is al sinds jaar en dag dé start van het motorseizoen en wordt aankomend jaar groter dan ooit.

Op MOTORbeurs Utrecht ruikt, proeft, voelt en ervaart de bezoeker voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk om accessoires te scoren; van kleding tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap. Het is er allemaal. Maar ook informatie over reizen, verzekeringen en lifestyle-producten zijn te vinden op het evenement.

MOTORbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de grootste motorbeurs ooit

MOTORbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de grootste motorbeurs ooit En dat is niet alles, MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet als er een flinke dosis actie is. Denk aan competities, een opstapparcours voor mensen die nog geen rijbewijs hebben, een workshoptheater, diverse podia, sfeervolle cafés en spetterende acts. De belofte is om aan de 2019-editie nóg meer beleving toe te voegen. Verwacht meer MOTORbeurs Utrecht dan ooit; bijna 45.000m2 beursvloer, 18.000 m2 aan activiteiten en bijna ruim 3.500 m2 aan horeca!

Doe mee aan de Custom Bike Show


MOTORbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de grootste motorbeurs ooit Ook aankomende editie kunnen custom bike eigenaren hun creatie aan dik 90.000 motorliefhebbers showen. Nou denk je bij Customs misschien aan lange, lage cruisers, maar het leuke is nou dat er ook hele andere categorieën zijn, met (bijvoorbeeld) hele gave scramblers. Heb jij er zo eentje? Doe mee aan de Custom Bike Show en wie weet steelt jouw motor de show in februari. Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Bekijk hier alle info.


MOTORbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de grootste motorbeurs ooit Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2018

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Praktisch

MOTORbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de grootste motorbeurs ooit
MOTORbeurs Utrecht, 14 t/m 17 februari 2019, Jaarbeurs Utrecht,
Openingstijden: do 14: 10-21 uur, vrij 15: 10-22 uur, za 16 en zo 17: 10-18 uur.
Kaarten: aan de kassa 17,50 euro, in de online voorverkoop 14 euro.
Kijk voor meer informatie op motorbeursutrecht.nl.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 256 gasten en geen leden online