Eerste nieuws over MOTORbeurs Utrecht 2019 is bekend!Dat de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht de grootste ooit wordt, is inmiddels bekend. Maar liefst ruim 65.000m² staat van 14 tot en met 17 februari 2019 in het teken van motoren, shows en nieuws. De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn ondertussen in volle gang.

“Ons doel is om met de komende editie de verwachtingen te overtreffen”, laat Anne-Marie Vos, de drijvende kracht achter het evenement, weten. Inmiddels heeft de organisatie de eerste activiteiten bekendgemaakt. Maak je op voor GS Trophy en eGaming.

BMW mini GS Trophy

Om je voor te bereiden op wilde avonturen in het aankomende seizoen wordt op MOTORbeurs Utrecht 2019 voor het eerst een BMW mini GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd. Daarnaast mag je het ook zelf proberen! Op de allernieuwste BMW R 1250 GS laten de pro’s van BERRT eerst zien hoe je moeilijke obstakels als boomstammen of een evenwichtsbalk neemt, daarna is er voor ervaren motorrijders een competitie opgezet en voor beginnende avonturiers is er de mogelijkheid om zelf op een BMW F 750 GS onder begeleiding enkele hindernissen te overwinnen. Meedoen? Houd het Facebookkanaal van BMW Motorrad in de gaten en je bent er straks als eerste bij!

Eerste nieuws over MOTORbeurs Utrecht 2019 is bekend


TT eGaming

E-sports worden steeds populairder. Op de stand van het TT Circuit Assen kun je daarom meedoen aan een virtuele racecompetitie en laten zien dat jij het snelste bent op het magische asfalt van Assen. De voorinschrijving voor deelname start binnenkort, maar met flink wat mazzel kan je ook op MOTORbeurs Utrecht zelf een wildcard bemachtigen, dus plan in ieder geval een bezoekje aan hun stand. Eén ding staat vast: voor de echte raceliefhebber zijn er mooie prijzen te winnen.

Daarnaast komen ook een aantal oude vertrouwde activiteiten terug. Zo is Non Stop weer van de partij die kleine elektronische motoren meeneemt waar kids van 3 t/m 15 jaar zelf hun eerste meters op kunnen maken. Uiteraard onder begeleiding en met een volledige uitrusting. Enig nadeel? Dat ze nooit meer anders willen.

En aankomend jaar kun je je ook weer verlekkeren aan de mooiste custom bikes op de Custom Bike Show. Dus, heb jij er zo eentje? Schrijf je in en wie weet steelt jouw pronkstuk in februari de show. Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Bekijk alle info op de website van MOTORbeurs Utrecht.

Eerste nieuws over MOTORbeurs Utrecht 2019 is bekend

Eerste nieuws over MOTORbeurs Utrecht 2019 is bekend!Vrijkaarten voor MOTORbeurs Utrecht 2019

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor MOTORbeurs Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Praktisch

MOTORbeurs Utrecht, 14 t/m 17 februari 2019, Jaarbeurs Utrecht,
Openingstijden: do 14: 10-21 uur, vrij 15: 10-22 uur, za 16 en zo 17: 10-18 uur.
Kaarten: aan de kassa 17,50 euro, in de online voorverkoop 14 euro.
Kijk voor meer informatie op motorbeursutrecht.nl.

Eerste nieuws over MOTORbeurs Utrecht 2019 is bekend!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 108 gasten en geen leden online