Nature Art Fair: nieuwe beurs rond bloemen, natuur en kunstIn het weekend van 18 en 19 mei 2019 wordt de eerste Nature Art Fair gehouden, een nieuwe kunstbeurs rond het thema bloemen en natuur in de kunst. De beurs vindt plaats op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer.
Op de Nature Art Fair presenteren galeries en kunstenaars hun werk met de natuur als uitgangspunt.

Bloemen en planten, landschappen en bossen vormen al eeuwenlang een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor kunstenaars. Ook in de hedendaagse kunst is de natuur alom aanwezig. Figuratief en abstract, van schilderkunst en fotografie tot sculpturen, sieraden, design en andere kunstvormen. Tijdens de beurs worden diverse activiteiten georganiseerd.

Nature Art Fair: nieuwe beurs rond bloemen, natuur en kunst


Nature Art Fair: nieuwe beurs rond bloemen, natuur en kunstDe Nature Art Fair wordt gehouden op het terrein van het Flower Art Museum, het eerst museum ter wereld dat geheel in het teken staat van hedendaagse kunst geïnspireerd op bloemen en planten. Elk kwartaal brengt het museum nieuwe tentoonstellingen. Het is gevestigd in de voormalige waterkelder van Aalsmeer aan de Westeinderplassen. Dit bijzondere industriële gebouw ligt recht tegenover de beeldbepalende watertoren. Vanuit de daktuin van het museum is er een mooi uitzicht op het water en het nabijgelegen recreatiestrand.
De beurs is zaterdag 18 en zondag 19 mei geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Entree is € 10,- p.p. aan de kassa en voorverkoop € 7,50 p.p. en CJP € 5,00 p.p. inclusief museumtoegang. Jeugd t/m 14 jaar gratis entree.
Meer informatie: www.natureartfair.nl

Gratis toegangskaarten voor de Nature Art Fair

Nature Art Fair: nieuwe beurs rond bloemen, natuur en kunst

Is Nature Art uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw kunst gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Nature Art Fair, twee per inzender!

Veel succes! Redactie VoorPlussers

 

 

 

 

Locatie:

Aalsmeer Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, 1431 GA Aalsmeer
Telefoon: 00 31 297 3644 00

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 41 gasten en geen leden online