ImagePersbericht
Utrecht, 11 januari 2009

Kaartjes met korting in voorverkoop Motorrijdend Nederland kijkt reikhalzend uit naar de jubileumeditie van MOTORbeurs Utrecht, die komend voorjaar helemaal in het teken staat van het 25 jarig bestaan. Het wordt één groot feest op ’s lands grootste motormanifestatie, met veel nieuwe modellen, Nederlandse primeurs en imposante jubileumfestiviteiten. Hal 3 van Jaarbeurs Utrecht wordt ingericht als speciale Jubileumhal. In deze extra hal van maar liefst 8.000m² worden onder het thema ‘City meets Desert’ twee motorwerelden bijeengebracht. De beursbezoekers worden hier verwend met spectaculaire stunts, demonstraties, opstap, trial, shows en nog veel meer. MOTORbeurs Utrecht 2009 staat op de agenda van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Motorbeurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes.
Redactie VoorPlussers

Hal 12 is weer speciaal gereserveerd voor de importeurspresentatie van de nieuwe modellen van 2009. Deze spectaculaire presentatie werd vorig jaar voor het eerst tot stand gebracht en trok massale belangstelling. Aprilia, Moto Morini, BMW, Buell, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph en Yamaha presenteren op stijlvolle wijze de introducties voor het komende motorseizoen. Voor deze editie bovendien nog twee Nederlandse primeurs: de dieselmotorfiets Track T800-CDI en de Roadster Hundred van Wakan Motorcycles.

Tipje van de sluier
Diverse importeurs hebben al een tipje van de sluier opgelicht over al het motormoois dat in hal 12 kan worden bewonderd. Aprilia komt met de RSV4, die komend jaar wordt ingezet in de Superbike voor de drievoudig wereldkampioen Max Biaggi. Ducati neemt de nieuwe Streetfighter mee naar Utrecht. Deze pure naked bike vol hoogwaardige technologie werd op de internationaal befaamde motorbeurs EICMA in Italië geprezen als ‘Best looking Bike’. Honda is in 2009 vijftig jaar actief in de motorsport en toont met de V4 concept bike op MOTORbeurs Utrecht een nieuw toekomstbeeld van het motorrijden.

Dieselmotorfiets
EVA Products is fabrikant geworden van de door hen zelf ontworpen en ontwikkelde Track T-800CDI allroad dieselmotorfiets. Geen glimmende showroommotor maar een echte praktische gebruiksbike in combinaties van zilver/aluminium en zwart. Een uniek product voor Europa in deze tijden van brandstofschaarste en mobiliteitsproblematiek. De dieselmotorfiets, die in dezelfde categorie wegenbelasting valt als een benzinemotorfiets, kenmerkt zich door gebruiksgemak, lage brandstofkosten en een prettig rijkarakter.

Variabele transmissie
Dankzij de continu variabele transmissie is een koppeling overbodig. De prettige zithouding van de bereider maken de motorfiets geschikt om lange afstanden te overbruggen. De zuinigheid met brandstof, een speerpunt van de Track T-800CDI, komt voort uit het bij Daimler ontwikkelde 800cc driecilinder cdi turbo motorblok van 45 kg, met een koppel van 100Nm en 35Kw. Dit alles tussen 850 en 4250 tpm. De dieselmotorfiets kan uitgerust worden met een stevige aluminium kofferset, valbeugels en vele andere opties die het motorrijden en motorreizen prettiger maken.

Gladius
Suzuki introduceert in de supersportklasse de GSX-R1000, met een lichter en compacter rijwielgedeelte, een nieuw ontwikkeld blok en messcherp design. Andere verrassing is de trendy Suzuki Gladius, ontwikkeld met als uitgangspunten bruikbaarheid, kwaliteit en plezier. Verder kunnen de beursbezoekers kennis maken met de Suzuki Bandit 650S/SA, de Intruder M1500 en C800/C/LC en de Burgman 400AZ motorscooter, die in 2009 ook leverbaar is met de zekerheid van ABS.

Kaartje met korting
Inmiddels kan via www.motorbeursutrecht.nl met een aantrekkelijke korting een entreekaartje in de voorverkoop worden gekocht, met kans op een helm bovendien. Aan de kassa kost een kaartje 16 euro, maar in de voorverkoop slechts12,50 euro (tot en met 25 februari) of 14 euro (vanaf 26 februari).
Een avondkaart, geldig op donderdag 26 februari of op vrijdag 27 februari vanaf 17.00 uur, kost aan de kassa 12 euro maar in de voorverkoop slechts 10 euro. Toegang tot de VIP-previewavond kost euro 49,95.
Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Toegangsbewijzen kunnen in de voorverkoop tevens worden gekocht bij een aantal motordealers die op de beurssite staan vermeld en bij de ANWB winkels.
Voor meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Bekijk ook onze andere artikelen over de motorbeurs, klik hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 43 gasten en geen leden online