ImageOver een week opent HISWA 2009 haar deuren in Amsterdam RAI. De komende dagen zullen de eerste boten richting Amsterdam RAI getransporteerd gaan worden, waarna de opbouw begint. In vijf dagen tijd wordt de RAI vervolgens omgetoverd tot een walhalla voor watersportliefhebbers. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid tot vrij reizen met openbaar vervoer voor HISWA-bezoekers! Heeft u uw kaartje nog niet besteld? Doe dat dan snel, in ieder geval vóór 27 februari, want dan ontvangt u uw toegangskaart inclusief OV-vervoerbewijs voor NS en GVB per post thuisgestuurd!Compleet aanbod, spetterende activiteiten HISWA 2009 is de grootste watersportbeurs van Nederland met 350 exposanten. Zij presenteren honderden boten en duizenden nautische accessoires en diensten.
Vanzelfsprekend kunt u rekenen op de laatste trends en opvallende noviteiten. Daarnaast staat er een spetterend activiteitenprogramma op stapel. Kortom, alles op het gebied van watersport vint u op de HISWA handig onder één dak. Bovendien kunt u profiteren van aantrekkelijke beursaanbiedingen. Klik hier voor meer informatie over het expositieprogramma en alle activiteiten.

Jongeren gratis toegang
Ook dit jaar hebben jongeren tot en met 16 jaar gratis toegang tot de beurs. Ze kunnen zelf actief kennismaken met verschillende takken van watersport. Bijvoorbeeld in de Water Fun Zone met groot bassin en windturbines. Hier staat een doorlopend programma op stapel van gratis zeillessen, wakeboard- en surfdemo's, wedstrijdjes kajakken, radiografisch bootjes besturen, klompzeilen en tips & tricks van topzeilers.


Praktische informatie HISWA 2009
Datum: dinsdag 3 tot en met zondag 8 maart 2009
Locatie: Amsterdam RAI, Europacomplex (hallen 1 t/m 7)

Openingstijden:
dinsdag 3 en woensdag 4 maart : 10 - 18 uur
donderdag 5 en vrijdag 6 maart : 10 - 22 uur
zaterdag 7 en zondag 8 maart : 10 - 18 uur

Kijk voor meer info  HISWA 2009

 

 

RSS / Twitter