Nu het voorjaar begonnen is, steken we weer massaal de handen uit de mouwen. Bent u ook zo'n fervent klusser? Of heeft u misschien een beroep waarbij u veel fysieke arbeid verricht? Dan komt u waarschijnlijk veel bij vrienden, familie of klanten over de vloer. In dat geval is het belangrijk - en prettig voor uzelf - om goede en verzorgde werkkleding te dragen. Uw voorkomen is immers uw visitekaartje. Bovendien: klussen is toch veel fijner in comfortabele beroepskleding dan in uw oude kloffie?

 

 

Wie bang is dat er geen goede én mooie werkkleding te krijgen is, kan zijn hart ophalen bij de online winkels. Want of u nu schildert, tuiniert of timmert: in de talloze webshops die het internet vandaag de dag rijk is, vindt u voor iedere klus en ieder beroep wel een geschikte outfit. Daarbij hoeft u overigens niet bang te zijn dat u als plusser er ouderwets bij zult lopen. Beroepskleding en werkkleding is namelijk in vele soorten en maten verkrijgbaar, helemaal aangepast op de trends van tegenwoordig.

 

Beroepskleding of vrijetijdskleding?

Een goed voorbeeld van een uitgebreide online shop voor beroepskleding is die van Engelbert-Strauss. Op de website van deze specialist in werkkleding vindt u onder andere broeken, truien, overalls, T-shirts en bijpassende werkschoenen. Aan de hand van een eenvoudige zoekoptie kunt u heel gericht zoeken naar het kledingstuk dat u wilt hebben. Bij elk kledingstuk staat een beschrijving waar het voor geschikt is en uit welk materiaal het bestaat. Zo kunt u voor elke klus passende werkkleding of beroepskleding kiezen.

De beroepskleding die in veel webshops te koop is, is bovendien gemakkelijk te gebruiken als vrijetijdskleding. Bijvoorbeeld voor een wandeling in het bos of op het strand. Moderne beroepskleding is namelijk niet alleen gemaakt van degelijk en kwalitatief materiaal, maar het zit ook nog eens heel comfortabel. Dat maakt het klussen voor de plusser nog net een stukje prettiger!

 

Bijpassende werkschoenen

Omdat beroepskleding meer is dan alleen een pak dat tegen vuil moet beschermen, kunt u bij Engelbert-Strauss ook terecht voor al uw bijbehorende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan riemen, mutsen en handschoenen. En ook aan onze voeten is gedacht, want u bestelt online net zo eenvoudig een paar bijpassende werkschoenen. En doordat de verkoper van deze schoenen meedenkt met u, die ze moet dragen, vindt u hier de juiste schoen voor uw behoefte.

Weet u niet goed welke werkkleding het beste voldoet aan uw eisen? Of twijfelt u of het verstandig is om meerdere kledingsoorten aan te schaffen voor de verschillende seizoenen? Engelbert-Strauss helpt u met een advies op maat, wanneer u dat nodig hebt.

 

RSS / Twitter