Vaak als je eindelijk een leuke outfit hebt gevonden, dan heb je toch nog het gevoel dat er iets mist. Vaak lossen we dit op met leuke sieraden. Perfect natuurlijk, want de meeste van ons zijn gek op sieraden en hebben er al aardig wat verzameld. Mocht er nog wat missen in jouw collectie dan kun je op Beslist.nl opzoek gaan naar nieuwe sieraden en accessoires. Hieronder een paar tips over hoe je sieraden en accessoires het beste kunt combineren met je outfit.

Grote grove sieraden

Grote grove sieraden maken een outfit lekker stoer. Daarbij heb je maar weinig sieraden nodig als je er een paar hebt die echt opvallen. Als je wat korter haar hebt is het leuk om of opvallend grote oorbellen te dragen of om een statement ketting te dragen. Als je een beetje creatief bent, kun je heel wat ideeën op Pinterest opdoen zodat je zelf een grote statement ketting kunt maken.


De juiste tas

Een tas is vaak een vrij opvallende accessoire. Vaak pak je de tas mee die je het meest gebruikt, want daar zitten ook alle spullen in. Handig natuurlijk, maar bij sommige gelegenheden is het leuk om ook je tas een passende accessoire te maken. Zeker voor de wat officiëlere gelegenheden zoals belangrijke borrel op het werk. Het beste kun je een tas in een effen kleur kiezen. Als de tas dan in een kleur is, die ook terug te vinden is in je outfit, dan ben je helemaal in stijl.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 40 gasten en geen leden online