Mooie winter mode voor damesDe meeste mensen hebben hun winterjas alweer tevoorschijn getoverd. En dat is nodig, want het is koud en guur. Echt Sinterklaas weer. We willen ons met dit weer warm en natuurlijk ook modieus aankleden. Hieronder staan een aantal trends beschreven voor deze winter.

Fashion met franjes

De cowgirl look is weer helemaal terug. Mooie suède jasjes met franjes zijn nu weer in de winkel te vinden. Ook zijn er mooie laarzen met een randje sliertjes te koop. Deze zijn het beste te combineren met een spijkerbroek of een spijkerblouse. Op die manier geeft het een stoere look.

Een warme ruit

We zijn gek op ruitjes. Al jaren. Eens in de zoveel tijd komen ze weer helemaal terug in de mode, net zoals dit jaar. Er zijn weer mooie lange jassen met een ruitmotief te koop. Ook zijn er mooie blouses met een ruit. Deze zijn onder andere te vinden bij Your Look for Less. Combineer een geruit kledingstuk met een effen kledingstuk, anders wordt de outfit zo druk.

Mooie winter mode voor dames

 

Te grote kleding

Een andere trend dit jaar zijn de oversized kledingstukken. Een grote wollen trui of een mooie wijde jas. Daarbij is breien een hobby die ook weer helemaal terug van weggeweest is. Op populaire social media zoals Pinterest zijn nu allerlei mooie breipatronen te vinden. Op die manier kan iedereen zijn eigen oversized wintertrui maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter