Persbericht

Een Gezond Dagje Uit!

25, 26 en 27 januari 2013 - Jaarbeurs Utrecht
De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. In januari 2013 vindt deze beurs voor de zesde keer plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Middels vier overzichtelijke zones: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness, geeft deze beurs bezoekers een compleet overzicht van alles wat met gezondheid te maken heeft. De Nationale Gezondheidsbeurs biedt mensen een ‘gezond dagje uit'!

 

De kracht van de beurs

Gezond leven is een breed onderwerp. Gezondheid omvat niet (langer) het verschil tussen gezondheid en ziekte, het is meer dan dat. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten, onze dagelijkse huid-, haar-, en mondverzorging, medische klachten, etc. Deze onderwerpen ziet u terug in de opzet van de beurs.

 

Interactief karakter

Naast het verkrijgen van informatie is er voor de bezoeker zelf ook veel te doen. Zo kunnen zij gratis hun gezondheid laten testen door middel van diverse gezondheidstesten die worden aangeboden, zoals een oog-, hoor- of tandvleescheck. Daarnaast zullen diëtistenconsulenten en andere deskundigen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Dit maakt de Nationale Gezondheidsbeurs een aantrekkelijke beurs met een zeer interactief karakter.

 

 

Paviljoens

Binnen de vier aandachtsgebieden zijn er verschillende paviljoens gecreëerd waar wordt samengewerkt met diverse beroepsorganisaties. Zo is er o.a. een Mond-, Oor-, Voeten- en Voedingspaviljoen waarbij respectievelijk wordt samengewerkt met mondhygiënisten, gehoorprofessionals, pedicures en diëtisten. Deze paviljoens omvatten slechts een greep uit het brede en diverse exposantenaanbod.

 

Vrijkaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs!

Schrijf een leuk verhaal over uw hobby en doe daar meerdere foto's bij en stuur dit aan ons op. Wij zullen het artikel op de site plaatsen en de leukste inzenders belonen wij met twee vrijkaarten. Wij hebben meerdere sets gekregen van de organisatie dus de kans is heel groot dat u in aanmerking komt en u dus gratis naar de Nationale Gezondheidsbeurs kunt!

Succes,
Redactie VoorPlussers

 

Openingstijden & praktische informatie

Vrijdag 25 t/m zondag 27 januari 2013, iedere dag geopend van 10.00 - 17.00 uur
Een toegangskaart aan de kassa kost € 12,50.
In de voorverkoop zijn kaarten te bestellen via www.denationalegezondheidsbeurs.nl met een korting van €3,50 per kaart.
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter