ImageNieuw apparaat voor preventieve behandeling van osteoporose, dé ouderdomsaandoening van miljoenen babyboomers.
Eenvoudig en multi-inzetbaar middel om botontkalking te voorkomen en te bestrijden. Medlogics B.V. introduceert als eerste en enige de Juvent DMT technologie in Nederland. Amerikaans van herkomst en beproefd door de NASA wordt dit product inmiddels ook op het Europese vasteland (o.a. in Frankrijk en Duitsland) en in het Verenigd Koninkrijk met succes ingezet.
Een revolutie, want de DMT technologie zorgt voor preventie van osteoporose.
Dynamic Motion Therapy houdt in dat door zeer lichte vibraties het bot wordt gestimuleerd om zichzelf weer te gaan opbouwen.

Voor ouder wordende vrouwen en mannen met osteoporose (1 op de 3 vrouwen en 1 op de 8 mannen ouder dan 55 lijdt aan botontkalking) betekent dit een verminderde afname, of zelfs een toename van de botmineraaldichtheid. En dat met een behandeling van slechts 20 minuten per dag.

Hoe werkt dat dan?

Vanaf een zekere leeftijd verliest het lichaam zogenoemde type IIA spiervezels. Een medisch specialistisch verhaal, maar het komt erop neer dat deze spieren een stimulerend effect hebben op de opbouw van het bot. Minder van deze vezels draagt bij aan het ontstaan van osteoporose. Gebruik van de Juvent 1000 in combinatie met het gebruik van osteoporose medicijnen veroorzaakt zelfs een cumulatief effect voor het versterken van de botten. En, ouder worden we immers allemaal, dus osteoporose treft velen. Langer vitaal blijven met sterke botten wordt vanaf nu een realistisch toekomstbeeld.

Vanaf een zekere leeftijd verliest het lichaam zogenoemde type IIA spiervezels. Een medisch specialistisch verhaal, maar het komt erop neer dat deze spieren een stimulerend effect hebben op de opbouw van het bot. Minder van deze vezels draagt bij aan het ontstaan van osteoporose. Gebruik van de Juvent 1000 in combinatie met het gebruik van osteoporose medicijnen veroorzaakt zelfs een cumulatief effect voor het versterken van de botten. En, ouder worden we immers allemaal, dus osteoporose treft velen. Langer vitaal blijven met sterke botten wordt vanaf nu een realistisch toekomstbeeld.Juvent is een uniek product dat kan worden ingezet bij ouderenfitness of revalidatiefitness en eenvoudig in de thuissituatie kan worden gebruikt, bijvoorbeeld als aanvulling op de dagelijkse rek- en strekgymnastiek om het lichaam fit en gezond te houden.

Het apparaat is te koop, te huur en kan geleased worden.

Voor meer info zie Medlogics

RSS / Twitter