Je wilt gaan bewegen maar weet eigenlijk geen sport die je wel zou willen doen, maar je houdt wel van dansen, wat houd je dan tegen om te gaan dansen.
Dansen is ook een manier om veel van je spieren te gebruiken en als je het regelmatig doet, krijg je er ook nog conditie van.
Er is nu een mogelijkheid om er een midweek of langer dansend tussen uit te gaan.Het is een vakantiemidweek waarin u op een gezellige manier mensen ontmoet door middel van dans en zang, van een bepaalde soort en/of thema. Er wordt zingend les gegeven met oog voor iedereen, de leiding geniet ervan als mensen door de dans "verrijkt" worden. Geïnteresseerden in het thema of danssoort, kunnen goed aan hun trekken komen, doordat "Annie" daar op plezierige wijze mogelijkheden voor biedt, d.m.v. • Stijlaanwijzingen, beschrijvingen
• Gastoptreden en videomateriaal

Een beetje danservaring is wel prettig. De accommodaties staan in een mooie omgeving, hebben een goede danszaal en zijn verder vrij eenvoudig (NIVON-huizen). Tot nu toe is dit uitstekend bevallen. Het geeft een ontspannen, huiselijke sfeer.
"Jansje Holleman" verzorgt heerlijke maaltijden. Er zal u wel gevraagd worden mee te helpen met het schoonhouden, tafels dekken en hulp bij de afwas.
Diëten zijn beperkt mogelijk. Kortom een heerlijke, gemoedelijke sfeer met ± 20 personen.
Opgave is mogelijk tot 2 maanden voor aanvang, wie het eerst komt ... vol=vol ! Er zijn ook mogelijkheden voor danstripjes in het buitenland.

Vanaf 2009 is deze activiteit helaas gestopt, wij zullen kijken of we iets vervangends kunnen vinden!

 

RSS / Twitter