17 augustus 2013

Persbericht

Het vertrouwde Clematisfestival is uitgebreid met een Rozen- en Specialiteitenmarkt.
Het voorplein en het erf van kwekerij ‘De Boschhoeve' staan allereerst vol rijkbloeiende clematisplanten, zowel groot- als kleinbloemige soorten.

 

Voor andere data kijk hier!

Tevens is dit dé gelegenheid om een bijpassende roos bij uw clematis aan te schaffen!

 

De clematiskwekers Marco de Wit uit Boskoop, Wilhelm Krüse uit Duitsland en Böttcher uit België bieden ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment clematissen aan. Kwekerij 'De Boschhoeve' biedt de rijkbloeiende viticella soorten aan.
Rozenkwekerij Rozenrijk en kwekerij De Bierkreek (biologisch) komen met prachtige gezonde rozen.
Gespecialiseerde kwekers komen met vaste planten, clematissen, siergrassen en aparte bladplanten, salvia's en dahlia's, tuincyclamen, aronskelken en boeketten Challa gladiolen.

Uniek blijft de aanwezigheid van de Britse Clematisvereniging, die vanaf het eerste uur elk jaar weer aanwezig is met een eigen stand.
Met al uw vragen omtrent clematissen kunt u terecht bij de informatiestand van Ton Hannink, bestuurslid van de Internationale Clematisvereniging, of tijdens zijn leerzame lezing.
Wageningse bloemschikkers laten ons al jaren genieten van hun kunsten, zij vervaardigen prachtige bloemstukken, waarin clematisbloemen en –ranken verwerkt zijn.
De schitterende tuinen van 'De Boschhoeve' staan in deze zomermaand altijd in volle bloei. Op vele plaatsen zijn clematissen toegepast, zowel in de borders als in de siermoestuin.
In de schuur wordt koffie en thee geschonken, u kunt er genieten van zelfgebakken kruidkoek of cake en heerlijke taart, belegde broodjes en rijk gevulde soep.
Het festival op 17 augustus duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt 4,= euro, kinderen tot 12 jaar gratis.


Kwekerij/tuin ‘De Boschhoeve'
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026 - 4821231
www.boschhoeve.nl

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 50 gasten en geen leden online