Wekelijks wordt ergens in Nederland de Sieradenbeurs van Bureau View georganiseerd worden.

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen.

De beurs in Utrecht 15 en 16 juni wordt in een andere locatie gehouden: De Vechtsebanen

Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

 

 

Deelnemers

In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers

Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is.

 

Workshops

Workshops die bezoekers gratis kunnen bezoeken (wel dient voor materiaalkosten betaald te worden), maken de beurs compleet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf een sieraad te maken met zelfuitgezochte kralen of om een horlogeband te rijgen.

 

 

 

Paraview Paranormaal beurs

In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

 

Actie van VoorPlussers voor gratis vrijkaarten!

Heeft u zelf ook leuke sieraden gemaakt en er foto's van gemaakt, stuur dan een artikel naar ons op hoe u dat precies gedaan heeft (met de foto's). Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij wat vrijkaarten.
Twee gratis kaarten per inzender!

Succes Redactie VoorPlussers

Voor een impressie voorgaande jaren kijk hieronder!

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=53NrW8lPeXw&]

Reptilica

Op sommige lokaties (op de tweede beursdag) wordt in dezelfde locatie de Reptilica gehouden, de internationale reptielenbeurs met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen. Voor meer informatie: www.reptilica.nl

Bureau View

Bureau View organiseert al meer dan 17 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

Agenda sieradenbeurzen

8 + 9 juni: sieradenbeurs ZWOLLE: IJsselhallen

15 + 16 juni: sieradenbeurs UTRECHT: De beurs in Utrecht 15 en 16 juni wordt in een andere locatie gehouden: De Vechtsebanen

22 + 23 juni: sieradenbeurs VELDHOVEN: De Heiberg

29 + 30 juni: sieradenbeurs ALKMAAR: Sportpaleis

6 + 7 juli: sieradenbeurs HILVERSUM: Dudok Arena

13 + 14 juli: sieradenbeurs GELEEN: Laco Glanerbrook

20 + 21 juli: sieradenbeurs AMSTELVEEN

 

Overige informatie

Evenement: Sieradenbeurs
Openingstijden: 1ste beursdag van 12.00 - 17.30 uur. 2de beursdag van 11.00 - 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: 5,00 /3,50 euro (op flyer) zie kortingsbon via www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Combikaarte : (inclusief de Paranormaalbeurs en indien aanwezig Reptilicabeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon (flyer) kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Zie kortingsbon op www.paraview.nl voor meer kortingen bij de standhouders.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 21 gasten en geen leden online