Tijdens het Crea Weekend in Rijswijk op 13, 14 en 15 september kunt u veel inspiratie opdoen op creatief gebied. Tijdens deze driedaagse beurs zijn verschillende standhouders aanwezig die u kennis laten maken met diverse creatieve hobby's.

 

Workshops en demonstraties

Naast het afstruinen van de diverse stands, kunt u ook zelf aan de slag! Standhouders bieden workshops aan en u kunt demonstraties van de nieuwste producten bijwonen.
Schuif bijvoorbeeld aan bij Sieraden en zo en ga aan de slag met het haken van een telefoon hoesje. Of maak bloemen van koud porselein bij Gerrie La Lau. Happy Scrapy biedt een workshop aan met foamklei, mevrouw de Rooij leert u hoe u een ketting kunt maken met fietsbanden en voor het maken van een prachtige raamhanger kunt u terecht bij De Kettingkast. Daarnaast is het mogelijk om kaarten te maken bij Hobbyhof of kaarten te stempelen bij Ludiec.

Vele producten

U kunt uiteraard ook hobbymaterialen aanschaffen, voor bijvoorbeeld scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden, breien en handwerken. Maar ook zelfgemaakte producten van hobbyisten en accessoires, zoals tassen en sjaals, zijn verkrijgbaar.

HobbyHandig plein

Op de beurs is weer een HobbyHandig plein aanwezig, dat in samenwerking met de makers van het tijdschrift HobbyHandig wordt ingericht. U kunt op het plein de volgende workshops volgen:
• Workshop met 'Te Gekke' Krijtjes - op vrijdag
• Stencil graffiti workshop - op zaterdag
• Workshop met Stampin' Up! producten - op vrijdag, zaterdag en zondag
• Kaarten maken - op vrijdag, zaterdag en zondag
• Suikerbloemen maken en cup cakes decoreren - op vrijdag, zaterdag en zondag

Voor kinderen

Ook kinderen kunnen tijdens het Crea Weekend hun creatieve kwaliteiten uiten. Schuif aan in het kinderhoekje om beeldjes te 'pimpen', ga langs bij de stand van Pelusas waar kinderen vanaf 9 jaar potten kunnen versieren of volg de kinderworkshop armband rijgen met Pandora stijl kralen bij de stand van Hodeka.

Beursmagazine

Een overzicht van alle aanwezige standhouders en het complete programma vindt u in het beursmagazine. Tip: wilt u profiteren van leuke aanbiedingen? Bekijk dan de kortingsbonnen achterin het magazine.

Koop uw kaartje in de voorverkoop!

Wanneer u in de voorverkoop uw kaartje koopt, kunt u genieten van leuke kortingen!
• Ontvang € 1,- korting op de entree voor volwassenen
• Koop 3 kaartjes en betaal slechts € 15,-
• Koop een extra voordelig kaartje mét koffie/thee, gebak én een tijdschrift HobbyHandig
Alle online kaartjes/arrangement kunt u alleen boeken via de website, tot circa 24 uur voor aanvang van de eerste beursdag.

Actie voor vrijkaarten

De Broodfabriek stelt acht vrijkaarten beschikbaar voor de volgende actie..........

Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor de Crea Weekend. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

Algemene informatie

13, 14 & 15 september 2013 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH).
Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS.
De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er zijn diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Kijk op www.creaweekend.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 37 gasten en geen leden online