Idee voor een klein cadeautje

 

Je hebt nodig verpakte theezakjes in diverse kleuren
Saté prikker
groen papier
plakband
bloemistentape

Aan de slag met de roos

Je vouwt een theezakje om de prikker en zet het vast met plakband. Daar tegenover komt het volgende zakje enzovoort. De saté prikker bekleed je met bloemistentape of je verft hem van te voren groen. Van groen karton knip je een blad en een rondje voor de onderkant van de roos. Deze zet je ook vast met plakband en klaar is de roos.


benodigdheden

benodigdheden

 


Je vouwt een theezakje om de prikker en zet het vast met plakband.Daar tegenover komt het volgende zakje enzovoort. De saté prikker bekleed je met bloemistentape of je verft hem van te voren groen. Van groen karton knip je een blad en een rondje voor de onderkant van de roos. Deze zet je ook vast met plakband.


En de roos is klaar!

Diana dingt hiermede weer mee voor de kaarten van de Kreadoe beurs in Utrecht


Gratis kaarten

Heeft u ook een leuke knutsel gemaakt of nog leuker, gaat u nog een leuk werkstuk maken, maak dan van het creëren van dit werkstuk leuke foto's en maak er dan een beschrijving bij hoe u het gemaakt heeft! Stuur de beschrijving naar ons op vergezeld van de foto's en de leukste belonen wij met twee gratis kaarten voor een leuke beurs of fair die op onze site staan!

Met dank aan Diana

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter