Creatief weekend in RijswijkCreatief nazomeren in De Broodfabriek Rijswijk

 

Heeft u zin in een leuke creatieve dag uit? Kom dan op 11, 12 & 13 september naar De Broodfabriek in Rijswijk en leef u uit!
Deze sfeervolle hobbybeurs biedt een groot assortiment aan hobbyartikelen voor hobby's zoals scrapbooken, punchen, Stampin'Up! decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten, decoraties voor in huis en accessoires zijn hier te vinden.

Voor data 2016 kijk hier

Ga zelf aan de slag

Leef u uit bij de inspirerende en leerzame workshops op het Activiteitenplein waar o.a. een team van Marianne Design aanwezig is of loop langs het Stampin'Up! plein waar gezellige demonstratrices de nieuwste Stampin'Up! mogelijkheden laten zien. Volg een workshop Powertex, Creapop, Foam Clay, Pixellen of ga aan de slag met Paracord. Het kan allemaal tijdens dit weekend.

Crea Weekend najaar in Rijswijk

Gratis Schminken

Alle kinderen kunnen zich gedurende alle dagen van het Crea Weekend GRATIS laten schminken door Schmink City. Van 12.00 uur tot 14.00 uur is dit mogelijk op het activiteitenplein in de beurs hal. Word een prinses een mooie vlinder of een tijger, het kan allemaal dit weekend in De Broodfabriek.

Creaweeken Broodfabriek RijswijkWij zien u graag 11, 12 & 13 september 2015 in De Broodfabriek.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur
www.creaweekend.nl

Adres

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk
070-3075900

Creaweekend in RijswijkActie van VoorPlussers

Verdien twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan krijgt u van ons een gratis toegangsbewijs voor twee personen! Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Wij krijgen de beschikking over meerdere sets, dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt!

Veel succes,

Redactie VoorPlussers

Tip: Koop je entreekaartje online en geniet zo van leuke kortingen!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter