Groots Hengelsportspektakel: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018Eenmalige vroegboekkorting voor €9,50 voor de grootste Hengelsportbeurs van Europa! LET OP: deze actie is geldig t/m maandag 24 september. Bestel hier je tickets.

Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Het is dan ook een super gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten, én natuurlijk de plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Tot dusver: never change a winning team. Toch gaan we deze 17e editie een flinke stap voorwaarts met tal van zeer interessante nieuwe invalshoeken. Dit jaar staat de beurs in het teken van beleving!

Mooier, groter, beter


Inmiddels is de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht uitgegroeid tot de grootste beurs op hengelsportgebied in Europa. Toch belooft organisator DRT Events dat deze editie nog mooier, groter en beter wordt. Met een beursoppervlak van ruim 20.000 m² is er genoeg ruimte voor de vele standhouders en bezoekers. Vanwege de centrale ligging komen ze uit alle delen van het land, aangevuld met internationale bezoekers uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en België.

Groots Hengelsportspektakel: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018

Dit jaar veel beleving en nieuwe activiteiten op de Beurs


Groots Hengelsportspektakel: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018Waar veel publiek op zoek gaat naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Zo is er een overvol randprogramma om je vingers bij af te likken, met onder andere een vaste stokkenshow, een XXL-waterbak met Forel, een Visgidsenstraat, grote vliegvisbaan, Meet and Greet met YouTubers, Stekkieparcours Kidsroute en een heuse strandstand waar je alle informatie kunt vinden over de zeevisserij.

Grote winacties

Groots Hengelsportspektakel: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2018


Hengelsport en Visbotenbeurs 2016Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes Redactie VoorPlussers


Bij het bestellen van tickets maken bezoekers kans op een visreis naar Zweden voor vier personen t.w.v. €2.500. Alle bezoekers die voor 30 november een ticket hebben gekocht, maken tevens kans op een Yamaha-boot met motor! Bestel hier snel je tickets. Jeugdige bezoekers t/m 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene (de eerste 350 kinderen krijgen een gratis hengel!)
Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 30 november t/m 2 december 2018
• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• 180 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
Bezoek onze pagina voor het laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezelligeDagtripsen leukeEvenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 171 gasten en geen leden online