Nieuwe activiteiten op het buitenterein van MOTORbeurs UtrechtHet buitenterein van MOTORbeurs Utrecht bruist als nooit tevoren


Omdat motorrijden meestal buiten gebeurt, is ook het buitenterrein van MOTORbeurs Utrecht 2019 gevuld met toffe, nieuwe activiteiten. Op de grootste MOTORbeurs Utrecht ooit is er enorm veel zelf te doen, maar net zo veel om naar te kijken. Motorrijders kunnen zo ook buiten de enorme beurshallen nòg meer actie zien en beleven. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 tot en met 17 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit jaar zal er voor het eerst een compacte supermotobaan worden aangelegd, inclusief pittig offroad gedeelte. Een groot aantal beoefenaars van deze tak van motorsport laten hier op een gecombineerd terrein van asfalt en zand zien wat er zo mooi is aan de stoere sport. Bezoekers kunnen een aantal hele dikke 450cc eencilinders verwachten, die dwars de bocht inglijden en flinke sprongen maken. Supermotorijders kunnen zich hier opgeven, maar ook voor de kijkers wordt het een woest spektakel.

Nieuwe activiteiten op het buitenterein van MOTORbeurs Utrecht

Nieuwe activiteiten op het buitenterein van MOTORbeurs UtrechtOok komt de organisatie naar buiten met de nieuwste competitie van MOTORbeurs Utrecht: de allesverschroeiende Decibellen Contest powered by Noizezz. Men kan zich nog opgeven via de website van MOTORbeurs Utrecht, maar ook kijken (en luisteren) is zeker een aanrader voor de fans van verbrandingsmotoren. De motorfiets met het meeste geluid wint, dus spektakel verzekerd!

Op het Jaarbeursparkeerterrein is dit jaar ook een overdekt testparcours uitgezet, voor een korte en krachtige kennismaking met de 2019-modellen van Nederlands beste motormerken. In totaal beslaat het parcours een kleine 4.000 vierkante meter, waar bezoekers de nieuwste modellen van o.a. Benelli, BMW, Ducati, Indian Motorcycles, Mash, MV Agusta, Royal Enfield, Yamaha en Zero kunnen uitproberen.

Ook buiten: Try the Bike. Vier dagen lang bevindt de grootste motorrijschool van Nederland zich in Utrecht. Het is dé ideale locatie voor een eerste proefles voor aanstaande motorrijders. De rijinstructeurs van de BOVAG begeleiden toekomstige motorrijders met hun kennis en kunde bij hun eerste meters op de motor.

Voor de kenners die zich zorgen maken: de Globe of Death verhuist door dit enorme buitenprogramma juist naar binnen, deze waanzinnige show staat straks in hal 12, bij de biertuin.

Eerste nieuws over MOTORbeurs Utrecht 2019 is bekend!Vrijkaarten voor MOTORbeurs Utrecht 2019

 

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor MOTORbeurs Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Nieuwe activiteiten op het buitenterein van MOTORbeurs Utrecht

Oftewel: MOTORbeurs Utrecht biedt zowel binnen als buiten nòg meer motorbeleving!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 153 gasten en geen leden online