Het op internet bestellen van bloemen is tegenwoordig heel gebruikelijk. Er zijn op internet tientallen online bloemisten die strijden om de gunst van de consument. Wat zijn de redenen om online te bestellen, wat zijn de verschillen tussen de bloemisten en waar moet je op letten bij het online bestellen van bloemen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

 

 

Een bos bloemen is een goed cadeau

Een bos bloemen is in Nederland nog steeds het meest gegeven cadeau. Veel mensen verkiezen het geven of krijgen van een bos bloemen boven een ander cadeau. Of het nu voor een verjaardag is, een trouwdag, een sterfte, een gehaald examen of zomaar is: een bos bloemen is altijd goed.

Betekenis van bloemen

Wist je dat bijna alle bloemen een betekenis hebben? De meeste mensen weten wel dat de roos voor de liefde staat, maar er zijn meer bloemen met een betekenis. En vaak speelt de kleur dan ook nog een rol. Hier volgen enkele van de bekendste bloemen en hun betekenis. Goed om te weten!

De meest bekende en meest populaire bloem is de roos:
• Rode rozen = romantische liefde, ik hou van jou
• Roze rozen = geheime liefde
• Gele rozen = vriendschap

Andere bekende bloemen en hun betekenis zijn:
• Zonnebloemen = je bent geweldig
• Orchideeen = liefde en schoonheid
• Margrieten = je maakt mij gelukkig

Meer bloemen en hun betekenis vind je op Bloemenbestellenbezorgen.net .

Snel en gemakkelijk online bestellen

Bloemen kun je eenvoudig online op internet bestellen. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen online hun boeketten bestellen is het gemak. Je kunt 24 uur per dag wanneer het jou uitkomt, vanuit je luie stoel op internet een mooie bos bloemen uitkiezen en deze laten bezorgen. En vaak bezorgen ze nog dezelfde dag. Je hoeft de deur niet meer uit.

 

Extra's

Een ander voordeel is dat je uit vele extra's kunt kiezen bij het bestellen van bloemen. Bij veel online bloemisten kun je knuffelberen, een kaartje, een fles champagne of een doos bonbons aan de bestelling toevoegen. Daarmee wordt de bos bloemen wel heel speciaal.

Online bloemisten

Er zijn op internet tientallen bloemisten en het is vaak lastig kiezen waar je moet bestellen. Op de websites zien alle boeketten er prachtig uit, maar er zijn wel degelijk verschillen. Het is verstandig om op een vergelijkingssite zoals Bloemenbestellenbezorgen.net te kijken welke bloemisten goed zijn. Je kunt daar ervaringen en beoordelingen van andere consumenten lezen en zo kun je zelf kiezen waar je je bestelling wilt plaatsen. Belangrijk is om te letten op het keurmerk en de vaasgarantie.

Keurmerk

Er zijn op internet verschillende keurmerken in omloop. De bekendste zijn:
- Thuiswinkel waarborg
- Webshopkeurmerk
- mkbOK
De keurmerken zijn er om te waarborgen dat de online bloemisten een goede webwinkel hebben, zonder technische fouten en zodat er afspraken zijn over bijvoorbeeld service en klachtenafhandeling. Belangrijk om te weten is dat deze keurmerken niks zeggen over de prijzen of de kwaliteit van de bloemen.

Vaasgarantie

Veel bloemisten geven op hun website een vaasgarantie. Dit houdt in dat ze een garantie geven voor het aantal dagen dat het boeket goed blijft. Niemand zit te wachten op een boeket bloemen dat al na de tweede dag slap hangt. Een vaasgarantie van 5 dagen is gebruikelijk en sommigen geven zelfs een vaasgarantie van 7 dagen.

 

 

Conclusie

Een bos bloemen is altijd een goed cadeau en via internet kun je heel eenvoudig bij een bloemist bestellen. Kies een goede online bloemist via een vergelijkingssite en let op het keurmerk en de vaasgarantie. Op die manier heeft de ontvanger lang plezier van het boeket. Want wie wordt er nu niet blij van een bosje bloemen!

 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter