Als je voor het eerst opa of oma wordt, dan voel je je trots. Als je voor het eerst je kleinkind ziet, dan krijg je een warm gevoel van binnen. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen op de voet, de eerste stapjes, de eerste dag op de peuterspeelzaal en de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes.
De feestdagen komen eraan, maar wat stop jij in de schoen of kerstsok van jouw kleinkind?

Ik vertel je graag meer over de hipste cadeaus voor de feestdagen. Bestel je deze online? Dan kun je deze kadootjes met korting via Bol.com bestellen.
De speelgoedwinkel ziet er nu heel anders uit als vroeger. Toch zijn gezelschapsspelen nog steeds populair en zie je veel speelfiguren. Er zijn dan ook genoeg producten die de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleren. Daarbij staat leren natuurlijk centraal.


Voor de allerkleinste (0-2 jaar) is de interactieve knuffel Nina of Nino een leuk cadeau. Natuurlijk ken je V-tech van allerlei leercomputers met geluid en beeld. Deze knuffelbeer heeft leuke functies en een USB aansluiting. Sluit de knuffel aan op een PC en kunt een naam kiezen, verjaardagen invoeren of verhaaltjes.
Kinderen houden natuurlijk van huisdieren en mochten ze nu toch geen huisdier mogen, want wie laat de hond uit? Dan is FurReal friends Daisy een goede oplossing. Het katten speelkameraadje kost wat meer, maar kinderen van 3 tot 5 leren hierdoor wel hoe ze een dier verzorgen. Daisy maak allerlei geluidjes als je haar aait of eten geeft.

De Furby rage is vast niet aan je voorbij gegaan en jawel hoor, Furby komt ook dit jaar terug. Dit speelgoed richt zich op kinderen van 6+. Natuurlijk heeft Furby een eigen wil en speekt hij Furbisch, naarmate je langer speelt zal deze Nederlands gaan praten. Furby is interactiever als ooit te voren.
Holografx is een spel voor jongens en meisjes van 9+. Het doel is om de wereld te redden. Bij het spel creëer je hologrammen met je smart Phone. De hologrammen zijn deelnemers aan het spel, maar ook anderen, zoals een buurmeisje bijvoorbeeld.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 156 gasten en geen leden online