Image

Beschrijving van de TomTom GO 5000EU

De gloednieuwe TomTom GO is helemaal opnieuw ontworpen om je de volledige controle over je reis te geven. Maak de slimste beslissingen over je route door exact te weten wat er om je heen gebeurt en wat er zit aan te komen.

Interactieve Kaart

De wereld binnen handbereik. Zoom gemakkelijk in en uit met je vingers om plaatsen op de kaart te zoeken en te ontdekken. Tik op de kaart om onmiddellijk een route naar je bestemming te krijgen.

 

Tap & Go

Tik op de kaart en je kunt vertrekken. Gebruik Tap & Go om meteen een route naar je bestemming te krijgen. Bespaar tijd en vertrek sneller.

Lifetime TomTom Traffic

Rijd met verkeersinformatie van wereldklasse gedurende de hele levensduur van je navigatiesysteem. Bereik je bestemming sneller met nauwkeurige en accurate, realtime informatie. TomTom Traffic geeft precies aan waar vertragingen beginnen en eindigen, zodat je altijd weet wat jouw snelste route is.

Lifetime Maps

Rijd altijd met de meest recente kaart. Bereik je bestemming sneller met Lifetime Maps. Gedurende de levensduur van je product kun je ieder jaar 4 of meer volledige updates van de kaart op je navigatiesysteem downloaden. Je ontvangt alle updates van het wegennet, adressen en Nuttige Plaatsen.

Snel zoeken

Vind je bestemming sneller dankzij de intuïtieve zoekfunctie. Met Snel zoeken wordt je bestemming gezocht zodra je begint met typen.

Kaart van Europa

Gedetailleerde kaart met een naadloze dekking van 45 Europese landen.

 

Producteigenschappen van de TomTom GO 5000EU

Producteigenschappen van de TOMTOM GO5000EU

Beeldschermdiagonaal 5 "

Touchscreen Ja

Aantal kaarten/Landen Europa 45

Bluetooth Nee

Widescreen Ja

Basiskaart Europa

Fiets/Scooter Nee

In de auto Ja

Traffic Message Channel (TMC) Ja

Live service Nee

Prijs 299,95


Voor meer info zie hier 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 180 gasten en geen leden online