ImageKerst; een periode waarin iedereen de warmte en gezelligheid van vrienden en familie opzoekt. Kaarsjes, lekker eten, gezellig voor de openhaard...

Helaas zitten er heel veel ouderen alleen met Kerst; zij voelen zich extra eenzaam tijdens de feestdagen en kruipen vaak vroeg onder de wol. Ook voor hen zouden de feestdagen een periode van warmte, liefde en gezelligheid moeten zijn!

Daarom wil het Nationaal Ouderenfonds dit jaar voor de 6e maal op rij de Kerstdiners voor eenzame ouderen organiseren. In samenwerking met 30 Van der Valk restaurants door het hele land, willen we dit jaar 1.600 ouderen trakteren op een avond om nooit te vergeten. Maar daarbij hebben we uw hulp hard nodig!

Voor slechts €13,50 bezorgt u één oudere een Kerst zoals Kerst hoort te zijn! Ieder ander bedrag is ook meer dan welkom.

Maak uw gift over via de doneerbutton op www.ouderenfonds.nl of op giro 250505 t.n.v. Stichting Nationaal Ouderenfonds o.v.v. Kerstdiners 2008.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Heeft u er al eens aan gedacht om uw kerstkaarten te frankeren met onze postzegels? Ook door het plakken van onze postzegels kunt u eenzame ouderen een warme Kerst bezorgen!

Plaats uw bestelling op www.zomerzegels.nl

Voor meer info kijk hier


Zie ook onze andere leuke kadotips, klik hier!

RSS / Twitter