Op de deze site zullen wij vanaf heden talloze gave elektriciteit experimenten voor kinderen gaan presenteren! Spektro is een geheel veilige en doordachte lijn waarmee kinderen de beginselen van stroomschema's, relais en schakelingen spelenderwijs kunnen aanleren.

Met Spektro 1 maak je een mooie start met het ontdekken van elektriciteit. In het werkboekje staan meer dan 75 opdrachten waarmee je stap voor stap de verschillende onderdelen gaat leren gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een lampje laten branden of een muziekje afspelen of zelfs een propeller laten vliegen!! Natuurlijk kan je ook zelf stroomschema's verzinnen. Iets fout gedaan? Geen probleem: Spektro is beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting. En door de stevige drukknoopverbindingen is Spektro keer op keer te gebruiken.

 

Spektro 2

Spektro 2 is een aanvulling op Spektro 1 (niet los te gebruiken!) Met Spektro 2 duik je dieper in de wereld van elektriciteit. Je ontdekt de werking van transistoren, relais, cijferdisplays en je kunt zelfs geluiden opnemen en weer laten horen!! Spektro 2 zit boordevol extra onderdelen en 24 extra schema's met meer dan 100 extra mogelijkheden! Als je het opdrachtenboek hebt doorlopen dan kan je je eigen fantasie de vrije loop laten gaan.

 

 

 

Spektro RC Car

De Spektro RC Car is een spectaculaire RC auto die je gehele Spektro serie compleet maakt! Je kunt de RC Car geheel zelf programmeren. Op het plateau op de auto maak je de elektrische circuits aan met behulp van het opdrachtenboek. Elk schema geeft de auto en de afstandsbediening andere mogelijkheden. Zo kan je zelf bepalen hoe de auto gaat reageren op je draadloze afstandsbediening zo kan je de knoppen op je afstandsbediening een andere functie geven! De Spektro RC Car kan alle kanten op rijden, zijn lichten laten knipperen, toeteren en nog veel meer. Ontdek het zelf!!

 

 


Meer info of bestellen kijk hier Educatief Speelgoed !

 

 

speelgoed-shop

RSS / Twitter