Opmerkelijk

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul staat een grote waterglijbaan ter promotie van de Olympische Winterspelen van 2018. Met de drienhonderd meter lange glijbaan hoopt de organisatie wintersporten te promoten.
  2. De Clipper zeiltocht in van start gegaan vanuit Liverpool. Twaalf zeilboten varen de wereld over tijdens een elf maanden durende tocht.
  3. Twitteraars hebben vrijdag massaal een oproep gedeeld om zaterdagmiddag “de grootste en gaafste groepsfoto ooit” te maken met een vaste Lowlands-ganger die ernstig ziek is.
  4. Een man in Zoetermeer heeft op een opmerkelijke manier geprobeerd om zijn arrestatie te verkomen. De politie trof hem opgevouwen aan in een reiskoffer.
  5. Bouwvakkers in Rotterdam keken woensdagochtend raar op toen ze op de bouwplaats arriveerden en zagen dat complete steigers waren verdwenen. 
  6. Een Chinese man in de stad Chongqing heeft voor vijfduizend personen eten gekocht, nadat een eerlijke vinder de kwijtgeraakte verlovingsring van de man had afgegeven bij een restaurant.
  7. De politie in Rotterdam heeft tijdens een routinecontrole de tas van een scooterrijder in beslag genomen. De bestuurder bleek in de tas meer dan 100.000 euro bij zich te dragen, terwijl hij zelf stelde dat hij eten bij zich had. 
  8. Japanse ninjashows kunnen niet genoeg artiesten vinden om aan de stijgende vraag te voldoen, melden plaatselijke media. Een wervingscampagne is in de maak.
  9. De officiële mascotte van het WK Atletiek, Hero the Hedghog, is de grote winnaar van het WK Atletiek in Londen. De mascotte stal regelmatig de show en had zowel binnen als buiten het stadion veel fans. 
  10. De kustwacht in Cornwall heeft een man uit de zee gered die vast zat op een rots. Hij was samen met twee anderen van een boot gevallen.

RSS / Twitter

Wie is Online

We hebben 63 gasten en geen leden online