Opmerkelijk

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Een Canadese antiekhandelaar is deze week op een 102 jaar oude brief van een soldaat uit de Eerste Wereldoorlog gestuit.
  2. De nieuwste hogesnelheidstrein van India is een dag na de introductie al stilgevallen. De trein botste tussen Varanasi en New Delhi op een koe, waardoor de elektriciteitsvoorziening in vier treincoupés uitviel en het remsysteem beschadigd raakte.
  3. Een man uit het Belgische Luik heeft woensdagavond de Mega Millions Jackpot gewonnen in een Holland Casino-vestiging in Valkenburg. Hij heeft een cheque van 1.064.676 euro ontvangen.
  4. Nog onbekende personen hebben eerder deze week 30.000 liter kostbaar ijsbergwater in Canada gestolen van een wodkabedrijf. De waarde van het pure water wordt geschat op duizenden euro's.
  5. Een geldloper heeft zichzelf maandag per ongeluk opgesloten in de ruimte achter een geldautomaat in Soest. De brandweer moest ter plekke komen om de man te bevrijden.
  6. Politieagenten uit het oosten van Papoea hebben onlangs tijdens een verhoor gebruikgemaakt van een slang om een bekentenis los te krijgen van een verdachte.
  7. De Nederlandse tekenares Rajacenna is ambidexter. Dit houdt in dat de tekenares zowel rechtshandig als linkshandig is. Met beide handen weet Rajacenna simultaan levensechte portretten te tekenen.
  8. In de Amerikaanse stad Columbus heeft een man een politiewagen gestolen, vlak nadat hij door de agenten was gereanimeerd na een overdosis drugs.
  9. Gucci heeft na een rel op sociale media besloten een trui uit de nieuwe collectie te halen. Het modehuis kreeg in de VS de afgelopen dagen boze reacties op een nieuw ontwerp dat als racistisch werd bestempeld.
  10. Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, valt het goede nieuws vaak weg. Daarom maken we elke week een overzicht van positief nieuws.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 80 gasten en geen leden online