Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Marco Borsato (52) heeft tien jaar geleden een relatie gehad met Iris Hond (32), bevestigt de zanger donderdag op sociale media naar aanleiding van berichtgeving van Privé.
  2. Aad van Toor, die eerder dit jaar een spoedoperatie aan zijn hart moest ondergaan, omschrijft de tijd die hij nu heeft als een extra leven. Dat vertelt hij in een interview met De Telegraaf.
  3. Darter Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne verwachten een zoon. De darter maakte dit via Instagram bekend met een filmpje van zijn dochter Zoë die een Bossche bol met blauwe inhoud openmaakt.
  4. Na een jaar voor haar babydochter Bobbi gezorgd te hebben, speelt Noortje Herlaar nu in de David Bowie-voorstelling Lazarus. In het novembernummer van JAN vertelt ze dat een kind het ruimschoots wint van het toneelleven en dat het samenwonen met haar echtgenoot Barry Atsma in het begin niet helemaal was wat ze ervan verwachtte.
  5. Radio-dj Giel Beelen is in de nacht van woensdag op donderdag in Amsterdam slachtoffer geworden van een inbraak in zijn auto. Daarbij maakten dieven een camera buit met daarop een podcast die hij opnam rond het Amsterdam Dance Event (ADE), dat deze week plaatsvindt. De dj maakt dat bekend via Instagram en Twitter.
  6. Timor Steffens ziet het als een doel in zijn leven om een gezin te stichten. De danser geeft tegenover Grazia toe dat hij nog niet weet hoe hij het gezinsleven moet combineren met zijn levensstijl.
  7. Op NU.nl bespreken we elke week verhalen uit de roddelbladen. Deze week bespreken we het 'hysterische gedrag' van Soundos El Ahmadi en hebben we het over de collega's van Martien Meiland die flink naar hem uithalen.
  8. Keira Knightley vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van het nieuws, maar na de geboorte van haar tweede kind is ze daar zelf even mee gestopt.
  9. A$AP Rocky, die vrij open is over zijn liefdesleven, zegt al sinds jonge leeftijd verslaafd te zijn aan seks.
  10. Prins Harry breekt dinsdag in tranen uit tijdens zijn toespraak op een liefdadigheidsevenement in Londen. Harry wordt emotioneel als hij vertelt over een speciaal moment dat hij vorig jaar met zijn vrouw tijdens het evenement beleefde.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 253 gasten en geen leden online