Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. De Amerikaanse acteur Johnny Depp heeft vrijdag publiekelijk zijn excuses aangeboden voor een grap die hij maakte over het vermoorden van de Amerikaanse president Donald Trump. 
  2. Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn vrijdag ouders geworden van een dochtertje. Het meisje draagt de naam Jesslynn.
  3. Jennifer Lopez heeft gereageerd op geruchten dat ze een foto op Instagram bewerkt zou hebben met Photoshop. Volgens de zangeres is het bewerkingsprogramma er niet aan te pas gekomen, maar zou er een vlekje op de spiegel zitten.
  4. Andy van der Meijde toch niet herenigd met dochters, streng contract voor draagmoeder Kim Kardashian en Kanye West, Gordon blijft toch maar wel in Nederland en Lorde doet onhandige uitspraken over Taylor Swift. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
  5. Johnny de Mol verruilt zijn penthouse aan de Herengracht in Amsterdam binnenkort voor een villa in het Gooi.
  6. Mel B is niet van plan akkoord te gaan met de alimentatie die haar ex Stephen Belafonte eist. Hij had bij de rechtbank in Los Angeles gevraagd om onder meer 4.300 dollar (3.850 euro) per maand voor eten en 750 dollar (675 euro) voor mobiele telefonie.
  7. Presentator en acteur Sascha Visser is vader geworden. Het jongetje werd donderdag geboren en draagt de naam Jagger George Visser.
  8. Angela van H., de ex van Patrick Kluivert en de moeder van voetballer Justin Kluivert, is in hoger beroep veroordeeld tot zeven maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
  9. Bill Cosby wil met een lezing gaan rondreizen waarin hij mannen advies gaat geven over de risico’s van seksuele beschuldigingen. 
  10. Zanger Kenny B maakt inmiddels weer tijd vrij voor de liefde. De Surinaamse muzikant wil binnenkort weer verliefd worden.

RSS / Twitter