Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Het huwelijk van Nicolas Cage en zijn ex-vrouw Erika Koike duurde vierde dagen en dat is volgens Koike genoeg om Cage alimentatie te laten betalen. Volgens rechtbankstukken in handen van TMZ heeft ze dat verzoek bij de rechter ingediend.
  2. De moeder van Meghan Markle zou in Londen zijn gearriveerd. Haar komst zou erop kunnen wijzen dat de koninklijke baby snel geboren wordt, meldt ET Online zondag.
  3. Daphne Deckers (50) en Richard Krajicek (47) zijn maandag 25 jaar samen. Als het aan de columniste ligt, worden dat er op z'n minst vijftig.
  4. Pink laat haar kinderen niet meer op sociale media zien. Het is een reactie op de kritiek die ze kreeg na het plaatsen van een foto van haar zoon zonder luier.
  5. Zondag en maandag viert Nederland Pasen, twee dagen die dit jaar gepaard gaan met zomerse temperaturen. Ook bekende Nederlanders en internationale beroemdheden genieten van eieren en veel zon.
  6. Schaatsster Ireen Wüst heeft Letitia de Jong ten huwelijk gevraagd. Dit maakte zij zondag op Instagram bekend.
  7. De legendarische rapper Snoop Dogg heeft een recente make-uptutorial van de Nederlandse YouTuber NikkieTurorials ingesproken.
  8. Brian Travers, saxofonist van de Britse reggaeformatie UB40, heeft een dubbele hersentumor operatief laten verwijderen, maar is niet van plan gezonder te leven.
  9. Anjelica Huston vindt het een goede zaak dat New York probeert de verkoop van bont aan banden te leggen. De Amerikaanse actrice, bekend van onder meer The Witches, schaamt zich ooit zelf bont gedragen te hebben.
  10. Het 22-jarige model Tina Kunakey, de vrouw van de Franse acteur Vincent Cassel (52), is bevallen van een dochter.

RSS / Twitter