Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Susan Boyle zou graag een gezin willen starten, maar de 58-jarige zangeres kan wegens haar leeftijd geen kinderen meer adopteren. Ze denkt daarom na om pleegmoeder te worden.
  2. Krystl heeft, ruim een jaar na haar breuk met radio-dj Paul Rabbering, een nieuwe vriend. Ze besloot met hem af te spreken nadat ze hem zag in het door Sophie Hilbrand gepresenteerde programma Liefde Is, waaraan de 35-jarige zangeres zelf ook meedeed.
  3. Guido Weijers is over het algemeen een gelukkig mens. De cabaretier, die momenteel toert met Masterclass Geluk, zou zijn eigen leven een 9+ geven.
  4. Love & Hip Hop-realityster en zangeres Teairra Marí is in New York gearresteerd voor rijden onder invloed. De Amerikaanse viel niet alleen op door haar rijstijl, maar ook doordat er vonken uit de voorkant van haar auto schoten.
  5. Soulja Boy wordt niet aangeklaagd voor het vermeend kidnappen en vastbinden van een vrouw, schrijft TMZzondag.
  6. Marc Anthony heeft een schikking getroffen met de schoonmaker die beweerde dat ze nog 500.000 dollar (bijna 440.000 euro) aan achterstallig loon tegoed had.
  7. Boef heeft besloten zijn fans twee vakanties cadeau te doen, omdat hij tien officiële nummer 1-hits heeft gescoord. De winnaars mogen allebei iemand meenemen.
  8. De politie van Los Angeles heeft een man opgepakt die probeerde om de sloten van het huis van Halle Berry te laten veranderen, schrijft TMZ.
  9. Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (30) zijn in het huwelijk getreden. De presentatrice en de chef-kok trouwden vrijdag al en poseerden zaterdag voor de pers bij hun huwelijkslocatie in Flevoland.
  10. De relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild is sinds begin juni voorbij. De relatie liep stuk omdat Gulsen merkte dat zij tijd voor zichzelf nodig had, nadat haar ex-vriend James was overleden aan een hartaanval.

RSS / Twitter