Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Jan Smit heeft beelden online gezet van een student die voor zijn garage op de grond zijn behoefte had gedaan. Waarschijnlijk trok de man zijn broek naar beneden in het kader van een ontgroening.
  2. De strafzaak tegen Bill Cosby wordt niet eind dit jaar, maar in volgend voorjaar overgedaan. Een rechter in Pennsylvania besloot de nieuwe advocaten van de komiek langer de tijd te geven de zaak voor te bereiden.
  3. De grap die Chantal Janzen tijdens het Televizier-Ring Gala in 2008 over de zangkwaliteiten van Fatima Moreira de Melo maakte, had 'stiekem behoorlijk wat impact' op de ex-hockeyster.
  4. Humberto Tan bevindt zich naar eigen zeggen in een roerige privésituatie. De 51-jarige presentator vindt dat de roddelpers erop uit is om hem bewust schade toe te brengen.
  5. Miles Teller (30) gaat trouwen met zijn vriendin Keleigh Sperry (24). De acteur, bekend van films als Whiplash, Divergent en Fantastic Four, vroeg haar ten huwelijk tijdens een safari in Afrika.
  6. Patton Oswalt (The King of Queens) had last van een zware depressie na de dood van zijn vrouw Michelle McNamara in 2016. Het was de zorg voor hun 7-jarig dochtertje Alice dat de stand-upcomedian van de drank hield.
  7. Tiger Woods heeft hackers gedreigd met juridische stappen, omdat ze naaktfoto's van hem hebben gepubliceerd. De mobiele telefoon van de ex-vriendin van de golfer, Lindsey Vonn, werd gehackt en enkele naaktfoto's van haar en Woods werden buitgemaakt.
  8. Chrissy Teigen kan moeilijk maat houden wanneer ze alcohol drinkt. Dat vertelt het 31-jarige model openhartig tijdens een interview met het Amerikaanse Cosmopolitan. Een glaasje wijn voor, tijdens en na een awardshow, werd voor Teigen een routine.
  9. Op 6 november staat Bill Cosby opnieuw terecht voor vermeend seksueel misbruik. De advocaat die eerder Michael Jackson succesvol verdedigde zal de komiek bijstaan tijdens het proces. 
  10. Co Stompé en zijn vrouw moeten 240 uur taakstraf voltooien of 120 dagen de cel in. Dat heeft het Openbaar Ministerie geëist tijdens een zitting over de belastingschuld van de voormalige topdarter en zijn echtgenote.

RSS / Twitter