Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. De wereldberoemde kok Sergio Herman (47) slooft zich op kerstavond niet uit, maar zet gewoon het gourmetstel aan. Als het aan hem ligt, zal hij dat ook nooit meer veranderen.
  2. Grammy-winnaar 2 Chainz, die dit jaar de Grammy voor beste rap-optreden heeft gewonnen, heeft een kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Bram Reijnders gekocht.
  3. De zwangere Lauren Verster had een aantal weken last van een ‘eierfetish’. De presentatrice had alleen maar zin om gerechten met ei te eten.
  4. Robin Martens gaat samen met haar goede vriendin Cillie Rigters een eigen YouTube-kanaal beginnen. Dat maakte de actrice bekend via Instagram. 
  5. De familie van de in december 2016 overleden actrice Carrie Fisher is het niet met elkaar eens over de manier waarop met haar hond Gary wordt omgegaan. De dochter van de actrice zou vinden dat de nieuwe eigenaar van de hond de reputatie van haar moeder verpest.
  6. Heleen van Royen denkt, wat betreft de #metoo-discussie, dat het belangrijk is om vrouwen te leren hoe ze zich weerbaar kunnen maken. "Ik hou gewoon niet zo van dat slachtofferschap."
  7. Dwayne Johnson en zijn vriendin Lauren Hashian verwachten hun tweede kind en het wordt wederom een meisje. Het kindje wordt in het voorjaar van 2018 geboren.
  8. De Amerikaanse tv-kok Mario Batali wordt door vier vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. De incidenten zouden in de afgelopen twintig jaar hebben plaatsgevonden.
  9. Pattie Malette, de moeder van Justin Bieber, is er bijzonder blij mee dat haar zoon en Selena Gomez hun relatie nieuw leven ingeblazen lijken te hebben. Tijdens een benefietlunch in Los Angeles, waar een non-profitorganisatie werd gesteund die vecht tegen mensenhandel, zei ze van Gomez te houden en sprak ze over een speciale band met haar 'schoondochter.'
  10. Vlogger Enzo Knol (24) en zijn vriendin Dee (Demira) van der Zeeuw (20) verbraken in september hun relatie omdat ze even klaar waren met elkaar.

RSS / Twitter