Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Volgens voormalig supermodel Christy Turlington zijn er ook in de modellenwereld veel vrouwen die last hebben van seksuele intimidatie.
  2. Freek de Jonge heeft altijd het verlangen gehad om iets te betekenen voor mensen. "Dat je samen bent, dat er geen afstand is."
  3. Zanger Billy Joel wordt binnenkort voor de derde maal vader. Joel krijgt het kindje met zijn vierde vrouw, ruiter Alexis Roderick (35).  
  4. SBS-presentatrice Milika Peterzon en oud-nieuwslezer Edvard Niessing zijn na twee maanden uit elkaar.
  5. Patricia Paay en haar man Robbert gaan in Zundert wonen. De twee hebben een huis gekocht op een bungalowpark vlakbij de Belgische grens.
  6. Destiny's Child-zangeres Michelle Williams kampte lange tijd met een depressie, en voelde zich op een bepaald moment zelfs zo somber dat ze overwoog zelfmoord te plegen.
  7. Zanger Frank Ocean hoeft zijn blogpost op Tumblr over zijn vader Calvin Cooksey niet te verwijderen vanwege laster. Ook krijgt Cooksey geen schadevergoeding.
  8. Rapper Jebroer voelt geen afgunst tegenover andere collega's, maar vindt het wel storend wanneer anderen jaloers op hem zijn.
  9. Robèrt van Beckhoven, jurylid bij Heel Holland Bakt, zegt na vijf seizoenen van het televisieprogramma nog steeds niet gewend te zijn aan zijn bekendheid. "Ik heb geloof ik niet in de gaten dat ik zo bekend ben."
  10. Rapper Tyga beweert dat hij de vader is van het aanstaande kind van realityster Kylie Jenner. Hij wil dat er na de geboorte een DNA-test plaatsvindt om zekerheid te krijgen wie de vader van de baby is.

RSS / Twitter