Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Model Sylvia Geersen heeft ooit haar borsten laten verkleinen na advies van Jeffrey Epstein, vertelde ze vrijdag in de laatste aflevering van Zomer met Art. "Hij vond ze te groot." Geersen dacht dat het invloed zou hebben op de casting bij Victoria's Secret.
  2. Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand zijn al bijna twee jaar verloofd. Toch lijkt een huwelijk niet aanstaande te zijn.
  3. De Britse prins Harry en Meghan Markle halen zich de woede van de media op de hals, Martien Meiland is 'nep', en hoe zit het nou met André Hazes en Monique Westenberg? Een overzicht van het entertainmentnieuws van deze week.
  4. Brody Jenner, de halfbroer van Kylie en Kendall Jenner, wil ondanks zijn recente scheiding trouwen met zijn nieuwe vriendin Josie Canseco, meldt The Daily Mail donderdag.
  5. Een makelaar uit Beverly Hills is gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij het stelen uit huizen van Amerikaanse beroemdheden zoals Usher en Adam Lambert in onder meer Beverly Hills, Brentwood en Hollywood Hills. Dat meldt Variety.
  6. Miley Cyrus is donderdag op Twitter heel openhartig over haar verleden en relatie met haar ex-partner Liam Hemsworth. In een reeks tweets reageert ze op geruchten die de ronde doen over de reden dat de relatie tussen de zangeres en de Australische acteur voorbij is.
  7. Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op de sociale media. In deze aflevering: Frans Duijts streamt zijn maagverkleining en Amerikaanse sterren trappen massaal in een Instagram-hoax.
  8. Tv-kok Jamie Oliver heeft in de documentaire Jamie Oliver: The Naked Chef Bares All, die woensdagavond in Engeland op tv te zien was, huilend toegegeven dat de val van zijn restaurantimperium zijn eigen schuld is geweest.
  9. André Hazes wilde donderdagavond in RTL Boulevard,waar hij te gast was om te praten over zijn nieuwe single, niets kwijt over zijn relatiestatus.
  10. Zangeres en rapper Famke Louise gaat deze Kerst een rol spelen in The Christmas Show in de Ziggo Dome. Dat maakt RTL Boulevard donderdag bekend.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 38 gasten en geen leden online