Show nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Kjeld Nuis krijgt sinds de aankondiging dat hij en zijn vriendin Jill uit elkaar zijn veel meer aandacht van de roddelpers. De schaatser vindt die aandacht niet altijd prettig.
  2. Hij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag overleed op 85-jarige leeftijd.
  3. René Froger wil graag 15 kilo afvallen, mede met het oog op de fietstocht die hij komende zomer gaat ondernemen.
  4. Sanne Vogel kijkt liever niet naar het journaal. De actrice en theaterregisseur (Hartenstraat, Raaf) wordt er "treurig" van "kan er zelfs om huilen", zegt ze in een interview in de VARAgids.
  5. SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen heeft sinds kort een relatie met sportverslaggever Bart Nolles.
  6. De man die Frits Wester sinds 2014 per e-mail heeft bedreigd, is maandag veroordeeld tot een werkstraf van zestig uur, waarvan twintig uur voorwaardelijk.
  7. Sylvie Meis heeft een schikking getroffen met ProSieben. De presentatrice had de Duitse zender aangeklaagd nadat haar voormalige hartsvriendin Sabia Boulahrouz in de realityserie Global Gladiators had gesuggereerd dat Meis loog over de borstkanker die ze in 2009 had.
  8. Boef, die eind januari is veroordeeld tot achttien maanden rijontzegging en een geldboete van 6.500 euro, gaat in hoger beroep. De artiest moest voorkomen vanwege meerdere snelheidsovertredingen die hij in 2016 beging.
  9. Kim en Khloe Kardashian en Kylie Jenner hebben de namen van hun kinderen geregistreerd als merknaam. De realitysterren zouden de namen van Saint, North, Chicago, True en Stormi willen gebruiken in een reeks merchandiseproducten.
  10. Actrice en influencer Gaby Blaaser (32) heeft geen relatie meer met de dj Quintino. Ze is nu samen met Jaimy Dorenbosch (21), een verleider uit het realityprogramma Temptation Island.

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 96 gasten en geen leden online