Sport

Routeschema en kaarten bergetappes Tour de France 2019Wanneer wordt de tour de France dit jaar gehouden?

De tour de France wordt dit jaar gehouden van 6 t/m 28 juli 2019!

Dit jaar weer geen proloog, er wordt gestart met een vlakke etappe van 192 km.
De sprinters kunnen zich dus gaan opmaken voor de eerste gele trui, dat is de verwachting.
Dylan Groenewegen kan weer sinds 1989 de eerste Nederlander worden met het geel om zijn schouders en zal er alles aan doen om dit te bewerkstelligen.
Tom Dumoulin gaat proberen om in de eindrangschikking een rol van betekenis te spelen, dat zal een hele tour worden, je moet al die dagen wel scherp blijven en constant blijven presteren, zeker in de bergen is een slechte dag in de bergen, meestal einde verhaal. Zijn moraal is nu nog goed, maar hoe zal die zijn na de ronde van Italie?

Persbericht, december 2013
Op het uitgebreide programma van de Fiets en Wandelbeurs staan opnieuw tientallen boeiende beeldreportages en interactieve workshops. Zowel zaterdag 18 als zondag 19 januari nemen bevlogen vertellers de bezoekers mee op hun verrassende wandel- en fietsavonturen, dichtbij of ver weg.

Dit jaar vindt wederom de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht plaats van vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013. Na het succes van vorig jaar zal de beurs ook nu weer in de Jaarbeurshallen gehouden worden. Een standhouder die absoluut niet mag ontbreken op de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht is uiteraard Shimano.

 

De komst van Shimano op de beurs zal niet onopgemerkt blijven. De gereserveerde standruimte biedt traditiegetrouw voldoende ruimte om het brede gamma aan toonaangevende producten en merken op een passende manier te presenteren.

Routeschema Tour de France 2013Dit jaar weer geen proloog! Er wordt dit jaar begonnen met een vlakke etappe van 212 km. Porto zal de startplaats zijn van deze editie van de Tour de France.
Het is te hopen dat ons boegbeeld Robert Gesink volledig hersteld zal zijn van zijn inspanningen in de Giro die hij vroegtijdig moest verlaten omdat hij zich een paar dagen niet lekker voelde.
Hoe gaan de overige Nederlandse renners het doen? Blijven we verschoond van nieuwe dopingschandalen? Genoeg redenen om deze nieuwe tour weer van dag tot dag te volgen!
Ook dit jaar weer drie Nederlandse ploegen aan de start in de tour. Naast de Blanko ploeg, voorheen de Raboploeg, zullen de ploegen Argos-Shimano en Vacansoleil aanwezig zijn.

Routeschema Tour de France 2012De proloog weer terug in de Tour!

Dit jaar zal de proloog weer het begin zijn van de Tour de France. Na het experiment van vorig jaar om met een wegwedstrijd te beginnen is de tourdirectie weer terug gekomen op dit besluit en heeft men weer de proloog weer omarmd.
Eerlijk gezegd ben ik daar wel weer blij om, wat is nou een tour zonder een proloog aan het begin van deze grootse wedstrijd.

Terug van weggeweest: Dé Noordelijke Hengelsportbeurs in Martiniplaza Groningen

Martiniplaza Groningen staat op zaterdag 31 maart en zondag 1 april bomvol hengelsport, wanneer de 8ste editie van Dé Noordelijke Hengelsportbeurs plaatsvindt. Op deze twee dagen worden enkele duizenden hengelsportliefhebbers verwacht.

De exposanten hebben er zin in. Er is dan ook geen stand meer te krijgen voor de gezelligste visbeurs van Noord-Nederland, die na afwezigheid van vier jaar weer terug is in Martiniplaza. Ook het publiek raakt al lekker in de stemming.

Routeschema Tour de France 2011Dit jaar geen proloog als start van de Tour!

Het is een soort traditie sinds 1967 dat de Tour met een proloog begint, maar net als in 2008 zal de tour dit jaar beginnen met een wegwedstrijd.
We wilden de plannen van de teams wat door elkaar schudden en de manier waarop ze normaal naar de tour toe leven wat veranderen.
Bij een proloog strijden in principe maar 10 renners voor de overwinning, maar in een wegwedstrijd kan iedereen van de 198 starters in aanmerking komen voor de overwinning en het geel aantrekken!

17e Editie van Europa's grootste Karperbeurs in IJsselhallen in Zwolle.

Zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011 worden de deuren van de IJsselhallen Zwolle wagenwijd opengezet voor bezoekers van de grootste karperbeurs in Europa. CARP ZWOLLE bevat dit jaar weer volop interessante ingrediënten voor zowel de beginnende als de gevorderde karpervisser. Diverse demonstraties van Europa's beste karpervissers die er ook zijn om advies te geven om de echte kanjers aan de kant te krijgen. De aanwezigheid van alle topmerken uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland maken het aanbod van deze beurs zeer compleet.

Amsterdam Dressage & Show Night

Jumping 2011 wordt op zondag 23 januari spectaculair afgesloten met de Amsterdam Dressage & Show Night, presented by De Zwaluwhoeve. De dressuuravond vol sport, show en muziek wordt geopend door het New Classic Quartet, vier geweldige zangers die hun sporen hebben verdiend in de musical- en operawereld. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan duizendpoot en glamourvrouw Chimène van Oosterhout.

Op het programma staan de Rabo Future Test en De Zwaluwhoeve Prijs (finale Z2 kür op muziek). Daarnaast verzorgt vierspanmenner en meervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon een clinic, mogelijk gemaakt door PrimeVal, en wordt tijdens de finale van de modellenwedstrijd hét Couture Hippique gezicht 2011 gekozen door het publiek en een vakkundige jury bestaande uit ontwerpster van Couture Hippique José Kouwenhoven, topvisagist Mari van de Ven, presentatrice Fabiënne de Vries, model en Silk-eigenaresse Tamara Elbaz, hoofdredactrice van het prestigieuze magazine l'Officiel Nicolette Goldsmann en Armand Kamm van cosmeticamerk La Biosthetique. Tenslotte komt er een defilé van BN-ers en bekende ruiters voorbij, zoals zangeres Joke de Kruijf en dressuurruiter Tommie Visser, al dan niet te paard.

Van 5 t/m 7 november 2010 wordt in Utrecht, alweer voor de 9e keer de Hengelsport- en Visbotenbeurs georganiseerd. Deze succesvolle beurs trok het afgelopen jaar maarliefst 13.500 bezoekers en is daarmee één van de grootste en zeker de gezelligste van Europa!

Dit jaar wordt er op de beurs een Roofvisplaza en een Voerboten Demonstratie georganiseerd.
Daarnaast geeft Pure Fishing Netherlands elke dag 200 splinter nieuwe hengels weg aan de eerste 200 bezoekers van onder de 16 jaar!!

Persbericht,
Driebergen, juni 2010


Meer dan 400 fonkelnieuwe zeiljachten, royale motorkruisers, stoere sportboten en smaakvolle sloepen: de HISWA te water is een walhalla voor bootliefhebbers uit binnen- en buitenland. Van 31 augustus tot en met 5 september 2010 vormt jachthaven Marina Seaport IJmuiden het sfeervolle decor van deze luxe, meest complete in-water bootshow van Europa. Met sportieve activiteiten als meevaren op supersnelle zeiljachten op de Noordzee tot culinair genieten in de drijvende champagnebar en op de CuliBoot gecatered door Food on Tour, onlosmakelijk verbonden met Jonnie en Thérèse Boer. Echte fans kunnen in select gezelschap tijdens de Exclusieve Preview op maandagavond 31 augustus als eerste alle jachten en primeurs bewonderen, waaronder de wereldprimeur Ecolution, het duurzame zeil-leefjacht van Wubbo Ockels met de nieuwste innovaties in techniek, automatisering en design aan boord.

15 juni 2010

Wereldvoetbalbond FIFA heeft gisteren na afloop van de wedstrijd Nederland-Denemarken 36 ‘Bavaria-Babes' laten oppakken. Zij waren gekleed in de befaamde oranje jurkjes, de Dutch Dress van bierbrouwer Bavaria.
Ook dertig meiden die in de oranje jurken de fanzone betraden, werden verwijderd. De FIFA wil zo de eigen sponsoren beschermen, in dit geval het biermerk Budweiser.
Naar verluidt zou de FIFA zelfs even hebben overwogen de meiden de jurken uit te laten trekken. Maar al snel realiseerden de officials zich dat zo'n actie nog veel meer publiciteit zou opleveren.

 

 

 

Routeschema Tour de France 2010Dit jaar geen ploegentijdrit!
De wielrenners zullen in deze editie van de Tour de France van 2010 evenals vorig jaar zeven bergen over moeten en twee tijdritten (waarvan 1 de proloog) moeten verwerken. Dit jaar is er helaas geen ploegentijdrit opgenomen wat vorig jaar nog wel het geval was.
Men hoopt de tour lang spannend te kunnen houden door op de één na laatste dag nog een lange tijdrit in te lassen. Net als in 2009 zijn er drie aankomsten bergop. Er zijn 23 beklimmingen van de 2e, 1e en buitencategorie. Het hoogste punt van de 97e Ronde van Frankrijk is de Col du Tourmalet, die in twee etappes beklommen wordt. De Tour heeft een totale afstand van bijna 3.596 kilometer.

 

 

P E R S B E R I C H T

Sensatie verzekerd!

Zwolle, 16 januari 2009 - Zaterdag 23 januari start het Tractor Pulling seizoen 2010 weer met de indoorwedstrijd in de Zwolse IJsselhallen. Liefhebbers van motorisch geweld komen die dag aan hun trekken in IJsselhallen Zwolle. Van heinde en verre komen de duizenden fans en supporters naar de Overijsselse hoofdstad, om deze spectaculaire indoor pull mee te maken. Aanvang van de sessies is om 11.00 uur en om 18.00 uur. Voor de avondsessie zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar.

ImageSkiken is een combinatie van skaten (de langlauftechniek) en Biken (vanwege de luchtbanden en de sensationele remtechniek). Met de skike kun je op alle verharde en bijna alle onverharde wegen skaten (dus skiken!). Bovendien is skiken veilig door het unieke en bijzonder effectieve remsysteem.
De lange wielstand en de unieke remmen maken de skike veilig.

Wie kan skiken?

De beurs op hengelsport- en Visbotengebied komt er weer aan. Vanaf 6 t/m 8 november 2009 staan de deuren weer open voor de hengelsportliefhebbers. Alle nieuwtjes op hengelsportgebied liggen hier weer klaar om gekeurd te worden door de hengelaars. Sportvissen is populairder dan ooit en zelfs een crisis lijkt geen vat te hebben op sportvissers. Integendeel, er wordt zelfs meer gevist door het legioen van bijna 2 miljoen sportvissers! De achtste editie van de beurs gaat zijn reputatie dan ook opnieuw waarmaken. De variatie aan producten is ongekend.

 

 

Wat kun je verwachten van Bike MOTION Benelux?
Tijdens Bike MOTION Benelux exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2010. Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan is Bike MOTION Benelux dé gelegenheid om dichter bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken.

 

Start bij Hotel restaurant "Jachtlust"
Weerselosestraat 306
Hertme
Tel. 074 266 1665
074 266 7510

De Twickel Oele fietsroute, is ongeveer 50 km lang, de route kan worden verkort tot 27 km. De lange route gaat via het mooie landgoed Twickel naar Delden vervolgens naar Oele en dan terug via Oud Borne naar Hertme. De korte route gaat niet naar Oele.

Hotel-Restaurant "Jachtlust" in Hertme ligt midden in de schitterende natuur: bossen, weiden, essen, beken, enzovoort. Hier start u de fietsroute en hier krijgt u de uitgebreide fietsroute tesamen met koffie en de bekende Twentse krentenwegge alles te samen voor 3 Euro p.p.

Route Tour de France 2009De tijdrit dit jaar weer opgenomen in het programma!

De wielrenners zullen in deze editie van de Tour de France van 2009 zeven bergen over moeten en drie tijdritten moeten verwerken. Ook is de ploegentijdrit weer opgenomen in het programma.
De Tour zal dit jaar lang spannend blijven omdat op de op één na laatste dag de renners de Mont Ventoux nog moeten zien te overwinnen. De totale afstand die de coureurs in de Tour de France 2009 zullen moeten afleggen is 3405 kilometer.ImagePersbericht,
Zwolle, 29 januari 2009

Zaterdag 7 en zondag 8 februari 2009 worden de deuren van de IJsselhallen Zwolle wagenwijd opengezet voor bezoekers van de grootste karperbeurs in Europa. CARP 2009 bevat dit jaar weer volop interessante ingrediënten voor de echte karpervisser. Diverse demonstraties van Europa’s beste karpervissers die er ook zijn om advies te geven aan zowel de beginnende als de meest ervaren karpervisser. De aanwezigheid van alle topmerken uit Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland maken het aanbod van deze beurs zeer compleet.

ImageLopen is gezond, wandelen in de natuur is aangenaam, bukken is goed voor de spieren en af en toe eens lekker uithalen en lekker uitswingen is goed voor het hele lichaam.

We hebben het dan over golf, een sport die de laatste 15 jaar zeer in opmars is voor jong en oud. Ik als natuurliefhebber kijk mijn ogen altijd uit als ik weer een golfbaan zie, die glooiingen van het terrein, het groene kortgeschoren gras waar ineens een gele zandkuil de aandacht trekt, de naaldbomen die her en der uit het groene gras omhoog komen, het zal je tuin maar zijn. En je moet niet raar opkijken als er in de verte ineens wat herten de baan oversteken, wat wil je nog meer.
Het is dan toch heerlijk om hier een paar uur door te brengen en dat je dat ook nog kan doen met een leuke sport die goed is voor geest en lichaam....

 

 

Image

Vindt u het ook zo vervelend dat je die golfbal weer niet kunt vinden. Ben je lekker aan het spelen en genieten van het weer en de natuur, kan je die bal weer niet vinden.
Het zoeken naar een bal kan nu veel sneller met behulp van de Scout. Het apparaat ter grootte van een mobiele telefoon, spoort zoekgeraakte golfballen op zoals te lezen is op Hetgolfkado.nl waar dit product te koop is.

De golfbalzoeker Scout heeft een 3.2 Mega Pixel Imager, die golfballen vindt tot op een afstand van 10 meter, zelfs als maar 1% van de bal zichtbaar is.

 

 

ImageMensen die niet piep meer zijn, hebben het sporten in de loop der jaren meestal verlaten, te druk leven, met de kinderen op stap, familiebezoeken, studie etc. het sporten ligt al ver achter hen.

Er komt een tijd dat alle drukte voorbij is en de kinderen de deur uit zijn, het familiebezoek minder wordt er dus tijd vrijkomt voor hobby’s en waarom niet …. sporten. In de loop der jaren zijn we wat aangekomen en wat strammer geworden, kortademig en snel moe. Dan is het tijd geworden om wat te gaan bewegen!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 146 gasten en geen leden online