Van 5 t/m 7 november 2010 wordt in Utrecht, alweer voor de 9e keer de Hengelsport- en Visbotenbeurs georganiseerd. Deze succesvolle beurs trok het afgelopen jaar maarliefst 13.500 bezoekers en is daarmee één van de grootste en zeker de gezelligste van Europa!

Dit jaar wordt er op de beurs een Roofvisplaza en een Voerboten Demonstratie georganiseerd.
Daarnaast geeft Pure Fishing Netherlands elke dag 200 splinter nieuwe hengels weg aan de eerste 200 bezoekers van onder de 16 jaar!!

De 9e Hengelsport- en Visbotenbeurs.

Mis ‘m niet!
De Utrechtse Veemarkthallen staan weer bol van gezelligheid tijdens de jaarlijkse Hengelsport en Visbotenbeurs. De beurs trok in 2009 maarliefst 13.500 bezoekers en is daarmee één van de populairste hengelsportbeurzen van Europa. Vissen is avontuurlijk en sportief, werkt ontstressend en vormt een gezonde buitenactiviteit voor bijna 2 miljoen sport- en recreatievissers in Nederland!

De Utrechtse hengelsportbeurs biedt een compleet beeld wat het vissen anno 2010 inhoudt. Stands vol met materialen als hengels, molens, lijnen, voer, (kunst)aas en (kunst)vliegen voor het vissen op karper, snoek, kabeljauw, zeebaars, brasem, forel of wat uw voorkeur ook heeft. Informatie en lezingen over spannende vangsten, materiaalgeheimen, kanjervissen, met uitleg voor beginners en tips voor specialisten. Een keur aan moderne sportvisboten voor op zee of het binnenwater. Reisbureaus die exotische vistrips aanbieden op haaien, marlijnen, Ierse snoek of Noorse kabeljauw. Ook wie met vissen wil beginnen is hier op de juiste plek. De plaatselijke hengelsportvereniging AUHV maakt u wegwijs in de stekken en benodigde papieren, terwijl je overal kunt aankloppen voor een basisuitrusting en de juiste Vispas. En let op: groothandel Pure Fishing geeft elke dag splinternieuwe hengels weg aan de eerste 200 bezoekers onder de 16 jaar

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes
Redactie VoorPlussers

 

 

 

Praktische informatie

Meer informatie over de Hengelsport- en Visbotenbeurs kunt u vinden op de website: www.hengelsportbeurzen.nl.

Openingstijden:
vrijdag 5 t/m zondag 7 november,
dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Locatie: Veemarkthallen,
Sartreweg 1-3
te Utrecht

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter