Amsterdam Dressage & Show Night

Jumping 2011 wordt op zondag 23 januari spectaculair afgesloten met de Amsterdam Dressage & Show Night, presented by De Zwaluwhoeve. De dressuuravond vol sport, show en muziek wordt geopend door het New Classic Quartet, vier geweldige zangers die hun sporen hebben verdiend in de musical- en operawereld. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan duizendpoot en glamourvrouw Chimène van Oosterhout.

Op het programma staan de Rabo Future Test en De Zwaluwhoeve Prijs (finale Z2 kür op muziek). Daarnaast verzorgt vierspanmenner en meervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon een clinic, mogelijk gemaakt door PrimeVal, en wordt tijdens de finale van de modellenwedstrijd hét Couture Hippique gezicht 2011 gekozen door het publiek en een vakkundige jury bestaande uit ontwerpster van Couture Hippique José Kouwenhoven, topvisagist Mari van de Ven, presentatrice Fabiënne de Vries, model en Silk-eigenaresse Tamara Elbaz, hoofdredactrice van het prestigieuze magazine l'Officiel Nicolette Goldsmann en Armand Kamm van cosmeticamerk La Biosthetique. Tenslotte komt er een defilé van BN-ers en bekende ruiters voorbij, zoals zangeres Joke de Kruijf en dressuurruiter Tommie Visser, al dan niet te paard.

Modellenwedstrijd

Speciaal voor de modellenwedstrijd organiseert Tamara Elbaz, de winnares van de Dutch Catwalk Model Award 2010, op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari een catwalk workshop voor de finalisten. De workshop wordt gegeven bij het PC Hooftstraat Winkelpaviljoen achter de hospitality-loges. De prestaties van de modellen tijdens de workshops bepaald welke tien meiden uiteindelijk in de finale belanden in de hoofdpiste van Jumping Amsterdam tijdens de Amsterdam Dressage & Show Night op zondag 23 januari. Als bezoeker kun je natuurlijk de jury helpen bij hun keuze door via sms je stem kenbaar te maken! Sms MODEL spatie naam model naar 2255 (kosten: sms-tarief eigen mobiele provider) om jouw keuze voor de finalisten en uiteindelijke winnares kenbaar te maken.
Jumping Amsterdam (20 t/m 23 januari) is een aaneenschakeling van sportieve hoogtepunten. De combinatie met een attractief randprogramma op het gebied van shows, shopping, food & drinking en muzikaal entertainment maakt Jumping Amsterdam tot het jaarlijkse hoogtepunt op de hippische kalender en een fantastische uitstapje.

 

 


Kijk voor informatie op www.jumpingamsterdam.nl en volg het laatste nieuws op www.twitter.com/jumpingadam.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter