Persbericht
Utrecht, februari 2012

MOTORbeurs Utrecht 2012

Locatie: Jaarbeurs Utrecht.

Openingstijden: donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag 25 februari en zondag 26 februari van10.00 tot 18.00 uur

Aanbod: duizenden goede occasions en een speciale Importeurshal (12) met nieuwste modellen. Verder motorkleding, onderdelen, accessoires, informatie van verzekeringsmaatschappijen, brancheorganisaties en tientallen in toerisme gespecialiseerde aanbieders.

 


Speciale activiteiten: aantrekkelijk randprogramma met demo's trialrijden, 'Rally Stage' en KNMV Podium met Dakarrijders en andere bekende motorsporters, 'Custom Bike Contest' in de categorieën streetfighters, choppers, specials en de verkiezing van de overall Best Custom Bike 2012, het 'Men at Work paviljoen' van professionele zelfbouwers, Bovag 'Try the Bike' voor bezoekers zonder A-rijbewijs die onder begeleiding van een rijinstructeur de eerste motormeters kunnen maken, gezellige muziek en cafés .

Meer informatie en kaarten met korting: www.motorbeursutrecht.nl

 

Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2012

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 
Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter