Dit jaar vindt wederom de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht plaats van vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013. Na het succes van vorig jaar zal de beurs ook nu weer in de Jaarbeurshallen gehouden worden. Een standhouder die absoluut niet mag ontbreken op de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht is uiteraard Shimano.

 

De komst van Shimano op de beurs zal niet onopgemerkt blijven. De gereserveerde standruimte biedt traditiegetrouw voldoende ruimte om het brede gamma aan toonaangevende producten en merken op een passende manier te presenteren.

De stand van ruim 200 vierkante meter belooft weer een regelrechte eyecatcher te worden en is net als vorig jaar direct te vinden tijdens het betreden van de beurshallen. Iedere beursdag zal er weer een delegatie van Shimano teamleden en consultants op de stand aanwezig zijn, om alle vragen van bezoekers te beantwoorden op het gebied van: o.a. onderlijnen, montages, hoofdlijn en molenkeuze, set-ups en aaskeuze.

Diverse leden van het Tribal team zullen aanwezig zijn. Enkele namen van de roofvis experts zijn: Willem Stolk, Chris Bloemert en het Shimano Troutteam, die de hengelsport fanaat de laatste technieken demonstreren op de grote waterbak.


De leden van het witvisteam zijn: o.a. Dieter Friederichs, Thijs Lupsen en Ron Steyvers. Het commercial team bestaande uit: o.a. feederexperts Ton Ruijs en Michiel de Kroon. Het strandteam met: o.a. Wibo Boone en Danny Goosen en niet te vergeten dé zeebaars expert en G.Loomis vliegvisteamleden.
Op de Shimano stand kan de bezoeker als primeur de allernieuwste 2014 collectie bekijken. Naast de representatieve selectie van het nieuweShimano assortiment, zoals de nieuwe award winnende Stella SW-B zeemolen, zijn tevens de nieuwe producten van de topmerken Dynamite Baits, ACE, Rapala, Storm, Trigger X, G.Loomis, Power Pro, Sufix, Williamson en Plano te vinden. Verder liggen op de stand de allernieuwsteShimano en Rapala 2014 catalogi klaar om mee te nemen. Reden genoeg om de Shimano stand een bezoek te brengen om alles te weten te komen over de noviteiten van 2014.
Zie hier het sfeerfilmpje van de Shimano stand van vorig jaar:

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=LHpAsK8WRvA&]

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes
Redactie VoorPlussers

 

Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013

Openingstijden: van 10.00 tot 17.00

Entree: €11,50 aan de kassa, €9 in online voorverkoop en € 10,- met kortingsbon aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

 

 

Meer informatie over de beurs kun je vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 195 gasten en geen leden online