ImageLopen is gezond, wandelen in de natuur is aangenaam, bukken is goed voor de spieren en af en toe eens lekker uithalen en lekker uitswingen is goed voor het hele lichaam.

We hebben het dan over golf, een sport die de laatste 15 jaar zeer in opmars is voor jong en oud. Ik als natuurliefhebber kijk mijn ogen altijd uit als ik weer een golfbaan zie, die glooiingen van het terrein, het groene kortgeschoren gras waar ineens een gele zandkuil de aandacht trekt, de naaldbomen die her en der uit het groene gras omhoog komen, het zal je tuin maar zijn. En je moet niet raar opkijken als er in de verte ineens wat herten de baan oversteken, wat wil je nog meer.
Het is dan toch heerlijk om hier een paar uur door te brengen en dat je dat ook nog kan doen met een leuke sport die goed is voor geest en lichaam....

 

 

Golf uitermate geschikt om in beweging te blijven.

Golf uitermate geschikt om in beweging te blijven. Het is aan te bevelen voor iedereen die van de natuur houdt en ook nog sportief bezig wilt zijn.
De golfbanen liggen nog niet overal in Nederland naast de deur maar tegenwoordig hoef je toch ook weer niet een halve dag te rijden om een mooie baan te vinden.
Op de meeste golfbanen zijn ervaren golfleraren die je de beginselen van golf bijbrengen. Het is beslist niet eenvoudig maar zoals vrijwel alles, veel oefening baart kunst en je doet ook weer nieuwe contacten op zowel zakelijk als privé.
Golf uitermate geschikt om in beweging te blijven.

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer info zie Golfen.info

RSS / Twitter