P e r s b e r i c h t

Peter Langhout Reizen lanceert een nieuwe website. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers die een reis willen boeken, maar ook voor degene die in eerste instantie alleen inspiratie op willen doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, supersnelle zoektechnologie. Eenvoudig zoeken & boeken zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar blijkt in de reisbranche toch een onderscheidend kenmerk.

 

 

Peter Langhout Reizen biedt een breed scala aan reizen aan. Naast de vele rondreizen met de bus kan de consument bij Peter Langhout Reizen terecht voor leuke autovakanties, cruises, uitjes naar pretparken en stedentrips. Elk van deze reizen kent een eigen klantengroep. Bij het ontwikkelen van de nieuwe website is daarom rekening gehouden met de wensen en het verwachtingspatroon van 50-plussers, maar ook van jongeren en gezinnen.

 

Het Amsterdamse internetbureau Bestebroer heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de website. Bestebroer maakte het grafisch ontwerp en deed de technische realisatie, waaronder de integratie van de zoektechnologie en de koppeling aan het reserveringssysteem. Verder heeft Bestebroer nieuwe technieken toegepast, waardoor de website op dit moment één van de snelste reissites in Nederland is. Ook is het mogelijk om tussentijds een boeking op te slaan en op een later moment af te ronden. Peter Langhout Reizen loopt hiermee voorop in de reisbranche.

 

 

 

De snelheid van de website hangt ook nauw samen met de zoeknavigatie van Qweery waar Peter Langhout Reizen gebruik van maakt. Qweery is één van de snelst groeiende zoek- en navigatiespecialisten in Europa. Zij bedienen inmiddels meer dan 250 webshops in 15 landen met als primaire focus het verhogen van de snelheid en conversie. "Wij zijn ervan overtuigd dat wij in samenwerking met Qweery en Bestebroer de conversie van onze website verder kunnen verhogen en de snelheid binnen de zoeknavigatie voor de klant kunnen blijven waarborgen. Niet voor niets won Qweery in 2011 de Thuiswinkel Innovatie Award. Deze prijs onderstreept de kwaliteit van hun zoeksystemen", aldus Karianne van Rongen, commercieel manager van Peter Langhout Reizen.

Peter Langhout Reizen is klaar voor de toekomst

Voor Peter Langhout Reizen is de nieuwe website een logische stap in de lange termijn strategie. Van Rongen: "We zijn blij met het resultaat, maar een website is nooit klaar. De reisbranche is continue in ontwikkeling en de klant wordt steeds dynamischer met andere wensen'. Met deze gedachte hebben wij gekozen voor technische oplossingen die eenvoudig kunnen worden uitgebreid en aangepast waar nodig. We vieren dit jaar ons 25-jarig bestaan en ik weet zeker dat de website bij ons 30-jarig bestaan er weer heel anders uit ziet".

 

Voor de nieuwe site kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter