Het mag dan officieel zomer zijn in Nederland, voor alsnog krijgen we daar nog maar weinig van mee. Rede genoeg voor veel Nederlanders om hun zomers geluk ergens anders te beproeven. Uiteraard zijn er weer veel traditionele bestemmingen die erg populair zijn. Frankrijk, Spanje, Turkije, Griekenland, het zijn allemaal landen die erg in trek zijn bij ons Nederland, om de doodeenvoudige rede dat de zon daar wél schijnt! Een ander land dat al jaren populair is, is Italie!

 

Je kunt er natuurlijk heerlijk aan het strand gaan liggen in Rimini, maar eigenlijk nog veel mooier is het landschap van Toscane. De mensen die er geweest zijn, kunnen dat beamen.
Een ideale manier van vakantie vieren in dit fenomenale landschap is het huren van een heerlijke, luxe, karakteristieke vakantievilla in Toscane. Op deze manier zal je het echte landelijke Italië ervaren.

 

 

Tussen de cipressen, de heerlijke zon kan je op je eigen veranda genieten van een heerlijke Chianti. Het leuke is, in de omgeving van Toscane kun je van alles doen, maar als je er geen zin in hebt, kun je ook gewoon helemaal niks doen. Voor de actievere mensen onder ons, kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de oude stad Florence, een waar kunstwerk. Hier kun je genieten van de prachtige culturele bouwwerken als het Palazzo degli Uffizi, de Santa Maria Novella en de Santa Groce. Uiteraard kun je in deze stad fantastische eten in een van de vele kleine trattoria's die zich verspreid over de stad gevestigd hebben. Mocht deze stad je zo goed zijn bevallen, dan kun je gelijk even rondkijken voor de verblijfsmogelijkheden in deze stad. Als je dan bijvoorbeeld een aantal dagen langer wilt blijven kun je kijken naar een tijdelijk vakantieverblijf in Florence.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een lange dag (of meerder dagen Florence) kun je weer vol indrukken terugkeren naar je vakantieverblijf in het prachtige landschap. Kook hier een heerlijke Italiaanse maaltijd, neem nog een heerlijke lokale rode wijn in combinatie met een prachtige kaas en geniet van alle momenten in dit prachtige landschap, een waar paradijs.

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 114 gasten en geen leden online