Overwinteren in SpanjeOverwinteren in Spanje

Genieten van het zonnetje aan de Costa Blanca tijdens de koude wintermaanden in Nederland? Op vakantie, maar met het gevoel van thuis. Een compleet ingericht appartement, veel winkels en faciliteiten en een heerlijke vakantie omgeving. Via Van Ham Reizen boekt u verschillende overwinter appartementen, waar u tot wel 199 dagen kunt verblijven!

 


Direct naar overwinteren in Benidorm.

Bijvoorbeeld appartement Acuarium 2, Los Gemelos 1, Los Gemelos 2, La Oca of Las Damas. De medewerksters van Van Ham Reizen maken uw overwinter vakantie graag op maat, dus ook met al uw andere wensen kunt u bij hen terecht. Bovendien hebben zij een kantoor in Benidorm, waar u terecht kunt voor het boeken van excursies en met al uw vragen en wensen.

overwinteren in Spanje

Overwinteren n SpanjeBenidorm populairst

Wist u dat
Benidorm de meest populaire overwinterplaats van Europa is? De goede ligging en het heerlijke klimaat maken Benidorm dé ideale overwinterplaats. Omdat Costa Blanca overwinteren zo populair is, vindt u hier snel aansluiting bij andere Nederlanders als u dat wilt. U kunt samen leuke dingen ondernemen, maar natuurlijk ook op eigen gelegenheid op pad. Een ander voordeel is dat er heel veel faciliteiten zijn in Benidorm. Zo zijn er goede gezondheidsvoorzieningen, waar men vaak ook een woordje Nederlands spreekt en er is zelfs een dialyse centrum. Benidorm zorgt goed voor zijn gasten!
Meer over Benidorm.

Overwinteren in Spanje

overwinteren in SpanjeVoordelen Van Ham Reizen

1. Elke vrijdag een Royal Class busreis
2. Elke zaterdag een vliegtuig naar Alicante (Transavia)
3. Eigen vervoer ook mogelijk
4. Nederlandstalige reisleiding in Benidorm
5. Eigen Van Ham Reizen kantoor in Benidorm
6. 2 stuks ruimbagage pp toegestaan in de bus
7. Veel appartementen met Nederlandstalige tv-zenders
8. Grote keuze aan appartementen van hoge kwaliteit

Goedkoper bellen in Spanje
Sinds 1 juli 2014 zijn de tarieven voor bellen, sms’en en internetten in Europa sterk gedaald. U blijft dus een stuk voordeliger in contact met het thuisfront. Lees meer.


Bekijk alle vakanties overwinteren Spanje.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

 

VanHamReizen

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 69 gasten en geen leden online