U zult nog niet met uw gedachten bij Kerst zijn maar wij hebben nu al wat leuke kerstreizen voor u gevonden. Zo brengt u de Kerstdagen in een hele andere omgeving door. Alle steden en hotels zijn mooi versierd en extra sfeervol. Wat dacht u van 3 dagen Kerstshoppen Londen - Ibis Heathrow? Als u lastminute weg wilt dan hebben wij ook meer dan genoeg aanbiedingen zoals 3 dagen Kerstshoppen Londen - St. Giles Heathrow

11 dagen Kerst & Nieuwjaarscruise naar Mainz - MPS Antonio Belluci

Een unieke manier om de feestdagen door te brengen! Het luxe riviercruise schip de Antonio Bellucci is geheel in kerstsfeer aangekleed en de keuken bereid culinaire en heerlijke feestmaaltijden voor u tijdens deze reis. Kortom, volop genieten!

Hoewel het u aan boord aan niets zal ontbreken is het ook zeker de moeite waard om regelmatig aan wal te gaan. Wat dacht u van een bezoek aan de gezellige Altstadt van Düsseldorf, de imposante Keulse Dom, de vele monumenten in Bonn, de vesting Ehrenbreitstein voor een schitterend uitzicht over Koblenz, het historische centrum van Mainz, het gezellige wijnstadje Boppard en het mooie plaatsje Andernach. Vergeet u camera niet mee te nemen want u komt ogen te kort tijdens deze onvergetelijke reis!

11 dagen Kerst & Nieuwjaarscruise naar Mainz - MPS Antonio Belluci

3 of 4 dagen Disney Kerst - Hipark Serris incl. 2 dagen entree

Disney Kerst - Hipark Serris incl. 2 dagen entreeHet Kerstseizoen is een magische en vrolijke tijd voor de hele familie! Een onvergetelijke Kerst in gezelschap van Disney figuren en de Kerstman. Droom met uw ogen open en zie de schitterende, glitterende avondparade, bewonder de Kerstboom die naar de sterren reikt terwijl de sneeuwvlokken neerdwarrelen op Main Street USA. Is dit niet één van de mooiste geschenken die u zich kunt bedenken? Een feestelijk samenzijn met het hele gezin, terwijl Mickey en zijn vriendjes samen met de Kerstman zorgen voor meer plezier dan u ooit voor mogelijk hield.

Excursie & Extra

  • Entree op 25 en 26 december tot de beide parken van Disneyland Paris
vanaf €199 p.p.
Prijs op basis van:
3 dagen | logies en ontbijt

Wilt u kerst gegarandeerd in een winterse omgeving doorbrengen dan kunt u natuurlijk ook een wintersport vakantie boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een
wintersportvakantie naar Oostenrijk? Heerlijk genieten op een berg in het zonnetje en ’s avonds gezellig binnen zitten bij de open haard. Vergeet ook niet de meest prachtige uitzichten boven op de berg, dat is toch puur geluk? De meeste wintersport locaties zijn geschikt voor de hele familie en bieden activiteiten voor zowel jong als oud.

Voor meer leuke kerstreizen kijk hier.

 

Voor meer leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter