Wonen

Image

Geheel gerenoveerde karakteristieke boerderij met nieuw zwembad op ruime kavel met daarnaast gelegen gedeeltelijk gerenoveerde oude boerderij, ideaal voor 50 plussers!

In het kort

Geheel gerenoveerde en volledig geïsoleerde karakteristieke boerderij met nieuw zwembad op ruime kavel (ruim 10500 m2).

Daarnaast gelegen oude boerderij van 10 bij 8 meter, momenteel in de verhuur voor vakantieweken!

Bouwstaat goed!

Buddha Lounge lounge-dining set R Doshin - kubuBuddha Lounge lounge-dining set R Doshin - kubu

Buddha lounge dining set R Doshin heeft een grijze kleur. Deze lounge/dining set van buddha lounge biedt u de gelegenheid om op deze set te lounge en er ook nog eens aan te eten. Wanneer u deze set aanschaft koopt u dus een combi en deze combi ziet er wel erg chique uit. Buddha lounge biedt hoogwaardige kwaliteits producten aan die alle vier de jaargetijden te gebruiken zijn. Bij ons krijgt u dus altijd de kwaliteit die u gewend bent van ons.

 

Vakantiehuisje op de VeluweU als plussers, heeft uw te groot geworden woning ingeruild voor een appartement zonder trappen en mist u nu toch wel de tuin, die u jaren lang met veel plezier onderhield, dan kunt u mogelijk een tweede woning aanschaffen op de Veluwe. Op een rustig park, ideaal voor de wat ouderen, is dit chalet te koop. Zeer luxe chalet (70 m2) op eigen grond (250 m2) op de Veluwe!

 

 

Persoonlijk advies is goud waard op Woonbeurs Amsterdam

Persbericht, Amsterdam, 26 september 2013
Het is weer tijd voor de Woonbeurs Amsterdam. Van 1 t/m 6 oktober zijn alle woonstijlen er te vinden en extra veel experts staan klaar voor persoonlijk advies. Om bezoekers te helpen bij hun interieur- en verbouwplannen. En elke dag valt er een woonwenscheque van duizend euro te winnen.

 

Informatiebijeenkomst Landgoed Lekker Leven

Lekker Leven creëert een manier om zelfvoorzienend te wonen voor 50-plussers die bewust in het leven staan. Het is de wens om het eerste Landgoed te realiseren in de provincie Groningen. De provincie Groningen is bij uitstek geschikt vanwege het natuurschoon, de landelijke rust en ruimte en de vele culturele en recreatieve activiteiten.

 

Een vorstaanval halverwege januari wordt steeds waarschijnlijker. Ook de nieuwste berekeningen van vandaag wijzen rond het volgende weekeinde op de eerste periode van koud winterweer. Wees voorbereid op deze winterse gladheid en sneeuw; bestel uw strooizout snel, veilig en simpel. Voorkom gesjouw en laat de zware zakken thuis of hele pallets op kantoor bezorgen! Wij zijn er klaar voor, u toch ook?

Professioneel strooizout (steenzout) met een directe werking, voor een langdurige bestrijding van gladheid! Met slechts 30 gram per m² houdt u de toegang tot uw huis en bedrijf ijs- en sneeuwvrij. Voor een maximaal resultaat adviseren we u het strooizout preventief te gebruiken.

Inleiding: Interpolis toont hoe gemakkelijk het is om risico's in en om het huis te verkleinen of zelfs helemaal te voorkomen. Hiermee laat Interpolis zien dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico's om te gaan. Preventie is een eenvoudige manier om vervelende schades te voorkomen of beperken. In de online Preventiewinkel van Interpolis vind je daarom allerlei handige oplossingen om prettiger en veiliger te wonen.

Persbericht
Utrecht, 3 oktober 2011

Nederland voor het eerst doorgedrongen in top 4

Nederland is bezig met een opmars in de rangschikking van populaire landen voor een tweede huis, blijkt uit de evaluatie van Second Home International door beursorganisator VNU Exhibitions Europe. Ons land stond bij de meest recente beursedities nog zevende en vijfde en is nu voor het eerst doorgedrongen tot de top 4.

Persbericht
Utrecht, 26 september 2011

30ste editie van Second Home International

Op de beurs Second Home International 2011, van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober in Jaarbeurs Utrecht, kan een keuze worden gemaakt uit een gevarieerd aanbod internationaal onroerend goed; ver weg en dichtbij, voor belangstellenden met een goedgevulde portemonnee en geïnteresseerden die vanaf dertigduizend euro komen shoppen.

''We woonden heel mooi en toch gingen we weg uit Nederland''

Persbericht
Utrecht, 15 maart 2011
In de Jaarbeurs in Utrecht begint op vrijdag 30 september de driedaagse beurs voor tweede huizen en wonen in het buitenland Second Home International. Bezoekers kunnen terecht voor een groot aanbod woningen en voor financieel, juridisch en fiscaal advies van gerenommeerde instituten.

Persbericht
Utrecht, 8 maart 2011

Het bezit van een tweede huis maakt Nederlanders gelukkiger en gezonder. Negen van de tien eigenaren van een tweede woning zien dit onderkomen als een toevluchtsoord en ontlenen daar een fijn gevoel aan. Dat is wel duidelijk na een onderzoek onder ruim 1.000 tweede huizenbezitters en potentiële kopers. Een grote meerderheid van 90% heeft geen spijt ooit aan een tweede huis te zijn begonnen. Slechts 7% zou het kopen van een tweede huis afraden.

Bewoners vanaf 50 jaar kunnen zich inschrijven bij Aquarius in Eindhoven.

Aquarius Woongemeenschap 50+ in Eindhoven is op zoek naar bewoners vanaf 50 jaar. Het mag een alleenstaande zijn of een (homo-lesbisch) stel. Graag ook wat meer alleenstaande mannen. We hebben allemaal een eigen huis met een eigen voor- en achterdeur en kleine eigen tuin. In dat opzicht is de privacy gewaarborgd. Wij hebben met elkaar afgesproken dat niemand zomaar bij iemand binnenloopt. We kloppen eerst aan en wachten dan ook tot er antwoord komt. Anderzijds wonen we natuurlijk niet voor niets in een woongemeenschap. We hebben aandacht voor elkaar, we helpen elkaar met kleine dingen zonder dat dit uitmondt in intensieve zorg. Kortom, een ouderwetse vorm van goede burenhulp. Er zijn ook gezamenlijke activiteiten in onze gemeenschappelijke ruimte, zoals het vieren van de kroonjaren, een aantal keren per jaar een gezamenlijke maaltijd, verschillende hobbyclubs zoals boetseren, knutselen en tekenen.

Een eetkamer tafel waarmee je de Eiffeltoren in huis haalt
Geschreven door Evelyn de Meijer

De eetkamer tafels staan erom bekend met name functioneel en praktisch te zijn. Van alle meubelstukken in de huiskamer kan je de eettafel toch wel als de minst gedurfde bestempelen. Over het algemeen verkiest men kwaliteit over de uitstraling van de tafel. Een neutrale eiken eettafel is dan ook voor velen de meest voor de hand liggende keuze. De tafel heeft een degelijke uitstraling, kan bewerkt worden met verschillende oliën en heeft verder alle ingrediënten om er jarenlang plezier van te laten hebben.

Diana heeft een leuk idee om een kale stenen muur waar zij tegen aan moet kijken. Met weinig middelen heeft ze het volgende gedaan.
Zij heeft een klein tuintje maar zij is altijd de weer met tuindecoraties en zij kreeg eens een idee voor die vervelende uitkijk.
Zij heeft een rozenboog tegen de muur aangezet en daarover heen een klimop laten groeien. Onder de boog heeft zij een leuke tuinspiegel op de muur geplaatst en er een tuinbankje voor gezet.
Het resultaat is geweldig daar kunnen we het wel over eens zijn!

 

 

 

 

Persbericht
Plaats: Monchique, Centraal Algarve

Longevity Wellness Resort, een plek waar Natuur en Comfort elkaar ontmoeten.

Longevity Wellness Resort Monchique is een nieuw ontwikkeld resort op een
terrein van 9 hectare. Het resort biedt een vijf-sterren condo-hotel met diverse
voorzieningen en diensten, o.a. 20.000m2 tuinen en wandelpaden.

Persbericht
Utrecht, maart 2010

Mooi Nederland bereikbaar

Komt het door de crisis? Is het gemakzucht? Of blijkt Nederland bij nader inzien gewoon minstens net zo mooi als bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland of Italië? Feit is dat steeds meer Nederlanders die op zoek zijn naar een tweede woning de blik niet meer over de grenzen richten, maar op zoek gaan in eigen land. Het is een trend die ook in naburige landen zichtbaar is en dat is goed nieuws voor de lokale projectontwikkelaars die hun schitterende en duurzame projecten nu in de eigen taal aan landgenoten kunnen verkopen. Wel zo makkelijk!

Duizenden lichtpunten en kristallen pegels zorgen voor een fantastisch schouwspel!

Vanaf donderdag 11 november tot en met vrijdag 31 december 2010 organiseert Kroonluchteratelier De Rode Hoeve uit Oldebroek ‘La Maison de Noël'. Tijdens ‘La Maison De Noël', oftewel 'Het Kersthuis', zijn alle gebouwen waar de 800 oude en antieke kroonluchters hangen, voorzien van stijlvolle kerstdecoraties en unieke kerscreaties. De aanblik van de honderden fonkelende kroonluchters in combinatie met antiek, meubels en luxe woonaccessoires, brandende openhaarden en honderden windlichten zorgen voor een fantastische aanblik.
Kroonluchteratelier De Rode Hoeve beschikt inmiddels over de grootste collectie oude en antieke kroonluchters van Europa.

Heeft u plannen om uw huis te laten verbouwen of overweegt u om uw eigen huis te laten bouwen, zelf of met anderen? Dan krijgt u te maken met een drukke periode waarin u op allerlei gebied veel beslissingen moet nemen. Een bezoek aan Eigen Huis (Ver)Bouwen helpt u bij het maken van beslissingen bij alle keuzemogelijkheden die u heeft als particulier of collectief opdrachtgever.

 

Beurs gericht op duurzame lifestyle

Op zaterdag 5 juni vindt er in Zaanstad een leuke beurs plaats met als thema ‘duurzaamheid'. Tijdens dit evenement wordt duurzaam leven vanuit alle kanten belicht. Van energiebesparing tot biologisch eten, van elektrisch rijden tot isolatie. Onder de noemer Good! Zaanstad laten ondernemers en gemeente zien wat de ontwikkelingen zijn op dit vlak zijn en wat je zelf kunt doen aan energiebesparing. De beurs wordt gehouden op het terrein van de afvalinzamelingdienst HVC aan de Symon Spiersweg 7 te Zaandam. Het begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur, de toegang is gratis.

 

Evenementenhal Hardenberg organiseert in samenwerking met de Gemeente Hardenberg de publieksbeurs Huis Totaal Hardenberg, dat plaatsvindt op 19, 20 en 21 november 2009. Deze publieksbeurs is een belangrijk onderdeel van de wooncampagne ‘Gun jezelf de ruimte' en richt zich op een ieder met verhuis- en/of verbouwingsplannen.

Tijdens de beurs zullen verschillende leuke acties worden georganiseerd voor de bezoekers van Huis Totaal Hardenberg. Op donderdag 19 november 2009 lanceert de Gemeente Hardenberg de documentaire "Van Praag naar Hardenberg". Ter ere van deze documentaire over de gemeente, is er een feestelijke opening om 11.00 uur welke toegankelijk is voor alle geïnteresseerden.

Bezoekers die op donderdag een bezoek brengen aan de beurs maken tevens kans op een weekendje weg om zo eens te proeven aan de prettige sfeer en mooie omgeving in de Gemeente Hardenberg.

ImagePublicatiedatum: 07-10-2009


De aankoop van een tweede woning is voor velen een droom die in vervulling gaat. Maar in de praktijk komt er op financieel en juridisch gebied heel wat bij kijken. Daarom staat Second Home International aanstaande vrijdag in het teken van seminars waarbij de beursbezoeker van experts antwoord krijgt op financiële en juridische vragen. Deze consumentenbeurs met een internationaal huizenaanbod in binnen- en buitenland start vrijdag 9 oktober in Jaarbeurs Utrecht en is geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Informatiebijeenkomst over voor 55plussers geschikte woningen in Almelo

Almelo - King Arthur Groep wil voor senioren geschikte woningen bouwen in Almelo.
In overleg met de gemeente Almelo is onderzoek gedaan naar de behoefte en op 7 oktober aanstaande wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd in het Theaterhotel te Almelo.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u gelegenheid om kennis te maken met het woonconcept, en kunt u aangeven welke woonwensen u heeft. Daarnaast gaat de Rabobank kort in op de voor- en nadelen van koop en huur.

 

 

 

20090314-selectie_100.jpgPersbericht
Utrecht, 14 maart 2009

Second Home International, de publieksbeurs voor tweede huizen en wonen in het buitenland trok op de eerste dag al meteen meer bezoekers (1.793) dan afgelopen najaar. Exposanten met aanbod in Frankrijk en Spanje doen opvallend goede zaken, blijkt uit enkele reacties. Spanje-specialist Frans Mulder spreekt van een onverwachte drukte. Her en der op de stand hangen al bordjes met uitverkocht. ,,Bezoekers voelen dat de markt op z'n laagst is. In Spanje worden momenteel geen nieuwe projecten ontwikkeld en de huizen die in aanbouw zijn worden over drie of vier maanden sleutelklaar opgeleverd. De mensen begrijpen dat de voorraad beperkt is. Zoveel drukte op de stand zijn we de laatste jaren niet meer gewend. De bezoekers komen echt om te kopen''.

ImagePersbericht,
Utrecht, 10 maart 2009

Minister Jacqueline Cramer opent op 18 maart de tentoonstelling “Natuurlijk!” over duurzaam design, wonen en bouwen. Hiermee onderstreept de bewindsvrouw dat duurzaam leven een belangrijke beweging is die steeds dichter bij de mensen komt te staan.

Op woensdag 18 maart opent minister Cramer van VROM de tentoonstelling “Natuurlijk!”. Deze tentoonstelling laat zien hoe we kunnen leven en wonen met duurzame producten die mooi, hip, sexy en betaalbaar zijn. De nadruk ligt op design, wonen en bouwen. De tentoonstelling is onderdeel van de voorjaarswoonbeurs Woonidee NL met een verwacht bezoekersaantal van 50.000

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 142 gasten en geen leden online