Persoonlijk advies is goud waard op Woonbeurs Amsterdam

Persbericht, Amsterdam, 26 september 2013
Het is weer tijd voor de Woonbeurs Amsterdam. Van 1 t/m 6 oktober zijn alle woonstijlen er te vinden en extra veel experts staan klaar voor persoonlijk advies. Om bezoekers te helpen bij hun interieur- en verbouwplannen. En elke dag valt er een woonwenscheque van duizend euro te winnen.

 

Van 1 t/m 6 oktober kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe bank, keuken of bed terecht in de RAI in Amsterdam. Maar natuurlijk ook iedereen die kleine of grote veranderplannen heeft voor zijn huis. Uit een woonwensonderzoek van Woonbeurs Amsterdam is gebleken dat er steeds meer vraag is naar het verbouwen van de bestaande woning.

Elke dag experts

Extra aandacht wordt dit jaar op de Woonbeurs besteed aan persoonlijk advies. Iedere dag zijn er experts te vinden in het Bouw/Verbouwdistrict, het Architectenplein, bij Keukengeheimen of op het Woonbeurs Adviesplein. Nieuw is ook het Home Fashion District waar professionele interieurspecialisten je helpen bij het vinden van de juiste kleur, materiaal en stijlcombinaties om je huis een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan. Persoonlijk advies is te boeken via www.woonbeurs.nl

Woonwenscheque

Elke dag wordt er een woonwenscheque ter waarde van duizend euro verloot onder de bezoekers. Deze cheque is ter plekke op de Woonbeurs Amsterdam bij een exposant naar keuze te besteden. De feestelijke opening wordt gedaan door Piet Boon op dinsdag 1 oktober om 10.00 uur.

PIN winnaar

Ook de designers maken zich op voor de openingsdag. Wie wint dit jaar de Woonbeurs Amsterdam PIN 2013? Deze onderscheiding wordt 11.00 uur uitgereikt aan een persoon of organisatie die toegevoegde waarde biedt aan het Nederlandse interieur.

De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van 1 t/m 6 oktober aanstaande in RAI in Amsterdam van 10.00 – 18.00 uur.
U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Pers kan zich aanmelden via woonbeurs.nl/pers

Over Sanoma

Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps.

Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.

Kijk voor meer informatie op sanoma.nl.

Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Woonbeurs!

Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele vrijkaarten beschikbaar voor de Woonbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes, Redactie VoorPlussers

 

VOORVERKOOP SNEL & VOORDELIG

Als u vóór de beurs toegangskaarten koopt krijgt u korting.
U betaalt dan €15,- (excl. €2,- servicekosten per bestelling) voor een kaart, exclusief servicekosten. Bij vertrek van de beurs ontvangt u bij inlevering van uw e-ticket een actueel woonblad naar keuze cadeau. Maar er is meer voordeel: als u online uw kaarten koopt én uw gegevens achter laat, krijgt u van ons een waardebon van €10,-. Die kunt u besteden op woonbeurswebwinkel.nl. 3x leuk dus.

Klik hier om uw kaarten met korting direct te bestellen

De voorverkoop loopt tot en met 30 september, daarna betaalt u €19,-.
Kinderen tot 12 jaar betalen €7,- en kinderen t|m 3 jaar kunnen gratis naar binnen.

Een ander voordeel van nu alvast kaarten bestellen is dat u straks niet lang in de rij hoeft te staan bij de registratiebalie, omdat u zich hier direct kunt registreren.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 98 gasten en geen leden online