Buddha Lounge lounge-dining set R Doshin - kubuBuddha Lounge lounge-dining set R Doshin - kubu

Buddha lounge dining set R Doshin heeft een grijze kleur. Deze lounge/dining set van buddha lounge biedt u de gelegenheid om op deze set te lounge en er ook nog eens aan te eten. Wanneer u deze set aanschaft koopt u dus een combi en deze combi ziet er wel erg chique uit. Buddha lounge biedt hoogwaardige kwaliteits producten aan die alle vier de jaargetijden te gebruiken zijn. Bij ons krijgt u dus altijd de kwaliteit die u gewend bent van ons.

 

Beschrijving: Buddha Lounge lounge-dining set R Doshin - kubu

De Buddha lounge dining set is een comfortable loungeset met een luxe uitstraling. De kwaliteit is erg goed en deze loungeset is onderhoudsvrij. De buddha lounge dining set bestaat uit de volgende onderdelen: twee bankelementen die samen de hoekbank vormen (202 x 75 x H84 en 180 x 75 x H84 cm), drie lounge krukjes (40 x 40 x H45 cm) en een loungetafel van (150 x 80 xH68 cm). De zit- en rugkussens van deze loungeset die op de foto staan afgebeeld, zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt de Buddha lounge-dining set verder aankleden met onze lounge accessoires.

Buddha Lounge lounge-dining set R Doshin - kubu


Buddha lounge-dining set metriaal en onderhoud

Deze Buddha lounge-dining set heeft een luxe uitstraling en is onderhoudsvrij. De kussens absorberen geen regen, maar de regen loopt er als het ware doorheen. Hierdoor zijn de kussens regenbestendig en drogen ze sneller. Wanneer u weet dat het gaat regen, wordt er aangeraden de kussens binnen te leggen, dit is niet noodzakelijk. Het tafelblad van de buddha lounge-dining set is gemaakt van duurzaam polywood en heeft een natuurlijke houtlook. Het frame van de buddha lounge-dining set is van aluminium. Daarbij heeft deze buiten loungeset 6,5 mm halfrond vlechtwerkdraad in de kleur kubu. U heeft drie jaar garantie op deze buddha lounge-dining set.


Buddha lounge-dining set bestellen

Wanneer u deze buddha lounge-dining set besteld, wordt hij binnen 1 - 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. De verzending is gratis. Wanneer u vragen heeft kunt u direct met ons chatten, hiervoor moet u rechtsonder aan uw beeldscherm op de button klikken. Wilt u meer weten over het bestellen van een product, dan kunt u kijken op de pagina van onze klantenservice. wij zijn telefonisch bereiken op: 035-8200321

Buddha lounge-dining set Buddha lounge-dining set specificaties

- Totale afmeting van 202 x 255 x H84 cm
- Twee bankelementen (202 x 75 x H84 cm en 180 x 75 x H84 cm)
- Drie lounge krukjes van 40 x 40 x H45 cm
- Een loungetafel van 150 x 80 x H68 cm
- Duurzame polywood tafelblad met een natuurlijke houtlook
- Aluminium frame
- 6,5 mm halfrond vlechtwerkdraad in de kleur kubu
- Inclusief antracietkleurige zit- en rugkussens.

Van € 1.899,00 voor € 1.399,00

 

Buddha lounge-dining set ook in andere kleurstellingen!

 

Bijbehorende Zweefparasol

4SO zweefparasol Siesta 350 cm, Ø Zwart

Maat: 350 cm. Ø
Kleur: Zwart
.Beschrijving: 4SO zweefparasol Siesta 350 cm, Ø Zwart

zweefparasol Siesta 350 cm, Ø Zwart

De 4 seasons outdoor parasol Siesta is van hoogwaardige kwaliteit en dankzij zijn 3,5 meter diameter is er altijd voldoende schaduw aanwezig. De parasol heeft een antraciet kleurig frame.
Van € 529,00 voor € 449,00

Dits is lechts een voorbeeld van de vele artikelen die te koop zijn in onze shop!

Bezoek onze shop, kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter