Betaalbare zeer wendbare kinderwagens, gratis levering en retour!

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Op zoek naar een zeer wendbare kinderwagen ✅ die zeer betaalbaar is en er top uitziet en met de hand is gemaakt, kijk dan snel verder! 

 

Deze leverancier is de eerste producent van kinderwagens in een Velvett stof binnen Europa en kenmerkt zich door innovatieve ideeën, trends én oog voor detail toe te passen op al haar producten. Deze kinderwagen beschikt over functionaliteiten die je bij geen enkel ander merk terug zal vinden.


Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Alle kinderwagens zijn 100% handgemaakt met liefde, speciaal voor jou! Een kinderwagen waarbij van A tot Z geen machine aan te pas komt is al vrij uniek. Wat als we je vertellen dat al onze producten in Europa gemaakt worden?

 

VOORDELEN

Wat wij te bieden hebben? Veel, heel veel!

 

100% handgemaakt met liefde, speciaal voor jou!

Geproduceerd in Europa

Eerste merk in Europa in Velvett stof

Steunt een goed doel bij iedere aankoop

24 maanden garantie

30 dagen bedenktijd

Gratis levering én retour in NL/BE/DE

Achteraf en gespreid betalen 


BESCHRIJVING

Deze kinderwagen is verfijnd in gebruiksgemak zodat deze optimaal comfort biedt voor zowel kind als ouder. Denk hierbij aan de verstelbare duwbeugel én voetensteun, verstelbare schokdempers, ventilatievoorziening en vele andere voorzieningen. Daarnaast is de deze kinderwagen ook nog eens gemakkelijk met één hand te manoeuvreren.

DE REISWIEG

 

HANDIGE GEÏNTEGREERDE DRAAGBEUGEL

Deze speciaal ontwikkelde draagbeugel zorgt voor optimaal draagcomfort.

MUGGENNET

Last van muggen? Geen probleem, gebruik het eenvoudige bijgeleverde muggennetje en je kindje is volledig beschermd tegen muggen!

STABILISATIEVOETJES

Als kers op de taart is onze reiswieg uitgerust met stabilisatievoetjes aan de onderzijde. Hiermee bepaal je zelf of je gebruik maakt van de schommelstand of de vaste stand.


BENIEUWD NAAR DE ERVARINGEN VAN ANDEREN?

Natuurlijk begrijpen we dat je sceptisch bent over een nieuw merk. Totaal niet nodig! Lees hier onder de ervaringen van anderen.

HET STOELTJE

 

HET STOELTJE IS OMKEERBAAR

Hierdoor kan je kindje zowel met gezicht naar voren als naar achteren gemakkelijk zitten.

 

VERSTELBARE RUGLEUNING

De ergonomische rugleuning is verstelbaar in 3 verschillende posities; Bijna volledig liggend tot zittend in een hoek van 90 graden.

 

XL ZONNEKAP

De XL zonnekap is zo ontwikkeld dat deze volledig kan sluiten, waardoor je kindje in totale verduistering lekker ongestoord door kan slapen.

 

 

EXTRA ZACHT INLEGMATJE

 

Ieder stoeltje is uitgerust met een extra zacht inlegmatje voor ultiem comfort.

 

5-PUNTS VEILIGHEIDSGORDELS

Niets geeft een fijner gevoel dan veilig de weg op te gaan. Met deze 5-punts veiligheidsgordel incl. hoogteverstelling zit je kindje altijd zo goed mogelijk bevestigd in het Velvett stoeltje.

 

VERWIJDERBARE ARMSTEUN

Onze armsteun is met slechts 2 vingers gemakkelijk te verwijderen of open te klappen zodat je je kindje gemakkelijk in en uit het Velvett stoeltje kan.

 

VERSTELBARE VOETENSTEUN

Pas gemakkelijk de voetensteun volledig naar wens aan, deze is compleet in hoogte te verstellen.

VOETBEDEKKING

Net als jij, wil je kindje ook geen kouden voeten/benen. Deze super zachte en warme voetbedekking zorgt ervoor dat je kindje nooit koude voetjes en beentjes krijgt.

 

VENTILATIEVOORZIENING

Bovenop de XL zonnekap is een groot ventilatierooster. Deze is eenvoudig open te zetten zodat je kindje ten alle tijden voldoende frisse lucht krijgt.

 

LICHTGEWICHT ALUMINIUM FRAME

Met slechts een gewicht van 5,8kg zonder wielen is het frame gemakkelijk te dragen en te verplaatsen.

 

VERSTELBARE SCHOKDEMPERS

Liever wat meer of juist minder vering in je kinderwagen? Met onze verstelbare schokdempers heb je ultiem comfort op ieder terrein.

 

VERSTELBARE DUWBEUGEL

De duwbeugel is volledig naar de gewenste duwhoogte aan te passen. De 7 verschillende standen zorgen voor een duwhoogte

van 75cm tot 115cm.

 

EENVOUDIG VOETREMSYSTEEM

Het Velvett voetremsysteem remt op allebei de achterwielen. Daarnaast is de bediening gewoon makkelijk en snel te bedienen.

 

ZWENKWIELSYSTEEM VOORWIELEN

De voorwielen van een Velvett kinderwagen zijn altijd voorzien van een zwenksysteem. Naast het zwenksysteem is er ook de mogelijkheid om de voorwielen te vergrendelen.

 

FOAMBANDEN

Foambanden zijn banden die gevuld zijn met schuim. Het grote voordeel van deze banden is dat ze niet lek kunnen gaan. Bovendien bieden foambanden een goede demping. Zo heb je een wendbare, duurzame én comfortabele kinderwagen.

 

STIJLVOLLE BOODSCHAPPENMAND/TAS TOT 2 KG

Oog voor detail, daar staan we voor. Heb je al eerder gezien dat de boodschappenmand in een kinderwagen ook meteen een tas is? Zo neem je alle benodigde spullen gemakkelijk en snel mee naar de plek van bestemming.

 

BEVESTIGINGSPUNTEN VOOR VERZORGINGSTAS ÉN DRINKBEKERHOUDER

De Velvett kinderwagen is natuurlijk niet compleet zonder verzorgingstas en drinkbekerhouder. De meeste ideale bevestigingspunten hebben wij al voor je geselecteerd. Eenvoudiger wordt het niet!

 

AFMETINGEN & GEWICHT

Uitgevouwen

Lengte: 105cm

Breedte: 59cm

Hoogte: 118cm

Opgevouwen incl. wielen / excl. wielen

Lengte: 82cm / 76cm

Breedte: 59cm / 51cm

Hoogte: 30cm / 25cm

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Zelf brood bakken met de broodbakmachine

Reactie schrijven

Commentaren: 0